Mitja Bonča 583 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 16 obup. Kva se je zgodilo Janko? Jst sem bil daleč od tega, da bi te ruknu, samo kakor je zgledalo, sem te kao mogu. Res čudn. Se opravičujem, ampak to je čisto koda napaka. Sem bil ziher 3-4 meter odzadaj. Drugače pa huda dirka, sem pripravljal napade, si bil švoh na 2 mestih. Bi te ruknu Isto Tomaža (aja, kaj je bilo pa s tabo)? Čudn, te je kar odneslo (bil sem ene 5-8 metrov zadaj). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Bonča teb je začelo lagat in tvoj avto je pokosil mene in Selčana Nisi mel ti kej naredit, lag je bil. Drgač pa ja na enih delih je blo zlo zajeban mi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Brez veze ker? Prva online dirka v AC je bla super. Škoda, ker je tako velik drop-off, drugače bi znali biti še kakšni boji proti koncu. Dvakrat naredil dve veliki napaki. Če bi bil poškodbeni model že vključen, bi blo konec dirke že pri prvi. Malo me je zavrtelo, potem me je pa še skopušnik prišel pogledat V drugič sem se pa neki po travi fural pa skor pol avta tam pustil. Vseeno sem na koncu prilezel na P3. Očitno so ostali delal takšne napake. BTW - a sem bil P3? Men je kazalo, da sem - čeprav ne vem kdo od vodilnih treh (Bonča, Glavač, Selčan?) je bil za mano? No po prvi napaki sem padel na 6. mesto, pa sem potem hitro prehitel skopušnika pa še enga. Nato pa kruzal do zadnjih dveh krogov, na koncu pa spet malo prtisnu. Za prvič super. Drugač smo pa vsi mel <30ms - Bonča pa 110+ms pinga. Zato so pa ble potem težave z lagom. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Ok, nišlo. Začel z 2:05:00, potem pa je šlo iz kroga v krog za sec. slabše. Tja do 2:13:00. Drsalnica čista. Setup bi rabil za take evente... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Sorry Murn, sem čakal če boš speljal al ne pa nisem vedel kam bi odvil, pol je blo pa prepozno pa je bil bum Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Ni panike Sm mislu počakat, da greste mim Pa iskal sm tipko za pogled v levo, lih takrat je bil pa bum. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Darjan87 45 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 U super dirka na koncu kar P4 vendar ogrooomn zaostanek Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Bonča teb je začelo lagat in tvoj avto je pokosil mene in Selčana Nisi mel ti kej naredit, lag je bil. Drgač pa ja na enih delih je blo zlo zajeban mi. Se oproščam, res. No tudi meni mori. Ampak moj net je delal čisto uredu. Zate sem bil ziher, da je bilo neki narobe s lagom, za Selčana pa nisem bil. Dobr da je trening, zato mislim, da dirke za DP še nebi smelo biti. Ker bodo ziher tako anomalije not. Drugače pa super dirka. Sem se proge šele učil s tem avtom (1. na njej), in res hudo. Dosti bolj mi sede kot Imola (ki je itak ne maram že od zmeraj). @Murn: a tok pinga sem mel? Sam nisem niti pogledal. Čeprav to še nebi smelo biti tao hudo no, v GPL-ju smo konstantno vozili z do 300 ms, pa se je dalo (koda je bila altroke boljša - to se ve). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Ja men se zdi je bil pri tebi problem z lagom,... No, res pa da sem videl samo server (selčana) in tebe tako da prepuščam se kako dugo moznost. Ja za lag nimaš kej se opravicvat za to. Drugače pa manjka zavetrje, sem ga v mojem lowHP kr mal pogrešal na ravnin Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Meni je en čas kazalo da je imel Apat 300 pinga, ampak ni nič skakal po progi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Ja men se zdi je bil pri tebi problem z lagom,... No, res pa da sem videl samo server (selčana) in tebe tako da prepuščam se kako dugo moznost. Ja za lag nimaš kej se opravicvat za to. Drugače pa manjka zavetrje, sem ga v mojem lowHP kr mal pogrešal na ravnin Ja, če bi imeli zavetje, bi blo enega prehitevanja pomoje. In pokanja pleha tut Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Meni je en čas kazalo da je imel Apat 300 pinga, ampak ni nič skakal po progi. Kje pa vidiš to? A to je poleg imena za pokočno črto, tista cifra? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Ja, to je to ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 Mislim, da vem kaj je pri meni narobe. Za wireless imam na PC-ju tisto kartico v USB-ju. In kjaj pa kdaj kar zgubi signal - ziher je to. Si morem kupn novo. Ima kdo kak predlog? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Darjan87 45 Napisano May 12, 2014 Share Napisano May 12, 2014 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts