zamex23 1 242 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 3 krat blo treba server na nov zagnat. Drugače dirke konec, udeležba slaba. pač Sem vozil večino časa na 2 mestu ker je mel trstenjak probleme s pavškom. Pavšek tut če si hitr, ti pa še dosti manjka pri skillu iz prehitevanja. Prvo šikano bi nas vse razgnal po progi če se ti ne bi umaknu, pa še par kontaktov vmesnih si mel ker nisi potrpežljiv, drugače dirka dokaj zanimvia. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 prvenstvo končano? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mAxL 1 106 Napisano June 22, 2014 Avtor Share Napisano June 22, 2014 Da, Spa-Francorchamps še ni v igri, rezerva pa ni smiselna glede na udeležbo. Glede nagrad preko ZS! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 Tle dirkate strikno liga al se od časa do časa kaj dobite zato da dirkate skupaj? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mAxL 1 106 Napisano June 22, 2014 Avtor Share Napisano June 22, 2014 Bodo posamezne dirke. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 Mitja glej sem bil že od 19,30 zraun sam kaj češ res ni neki štimal prvo krogi pol je kr zginu server no mi je Selčan razložu za oni filter,ker sem že bil bookiran,hja nevem kk to mi je kr črna slika ratala zato sem šel dol tik pred dirko. Naredim restart kompa(medtem ste vi že začel z dirko)in se konektam na kr en server in odvozim dirko 12 lap brez problema. Res črn večer za mene. Se vidmo na zadnji dirki. Aja sem pa opazu da zavetrje še ne dela tk kot bi mogu al se je men tako zdel. ps: a že konc,ojej Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 Tomaž in Gašper, se opravičujem za neumnost v prvi šikani. Preveč sem bil že zjeban, pa sem mežikal ko sova, da bi ostal zbran, sam me deca zjebejo Kvalifikacije sem bil še v formi, potem sem pa iz kroga v krog težje ostal zbran. Za nas fotre so dirke skoraj prepozno Čestitke Bonči, pa tudi mojstru, ki je le usposobil server 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 No 5. dirka in s tem tudi prvenstvo je končano Kaj čem rečt: na Q in D kot se gre, skoraj brez napakic (drugič bolje ). Se vidimo na drugih dirkah (Joco, porihti volan te rabmo). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano June 22, 2014 Share Napisano June 22, 2014 Čestitke prvim trem. Jaz pa ponovno prepozno prišel domov... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano June 23, 2014 Share Napisano June 23, 2014 Se opravičujem za včerajšnjo neudeležbo. Delo na GHD Gorjanci se je malo zavleklo in mi ni uspel pridt domov pravočasno. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bofu 175 Napisano June 23, 2014 Share Napisano June 23, 2014 Žal tudi jaz včeraj nisem mogel ... čestitke vsem Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano June 24, 2014 Share Napisano June 24, 2014 Cestitke stopnickam & hvala vsem za organizacijo ter izvedbo prvenstva! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts