Skoči na vsebino

Sezona 1 [2014]

Recommended Posts

Kaj je zdej to, vsi neki obupavate in se izpisujete? A ni užitek dirkati?

Če se zgodi nesreča se pa, saj se itak ne nalašč.

Ne takoj obupati, saj se niti ne gre za res, niti niso veliki finančni vložki v igri. Je samo igra in čista zabava :)

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 536
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

GT prvenstvo Prvo prvenstvo v simulaciji Assetto Corsa bo potekalo z dirkalniki GT razreda. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirk, ki bodo potekale ob nedeljah zvečer in sicer s pričetkom uradnega trenin

Ja, na število odjav (skoraj 50%) in današnje F1 dirke je to verjetno res naboljša rešitev!   Dirka je prestavljena, koledar je zamaknjen za en teden!

Start iz ozadja: https://www.youtube.com/watch?v=nquhMKio6x0&feature=youtu.be

Posted Images

Ja, frustrirajoče je to, da ni zavetrja in si lahko skozi zavoje hitrejši, kot tist spredaj, samo po ravnini pa [iz]

Pa tale model trkov je kriza. Vozim kot 5, pred menoj sta se se mi zdi da Selčan pa še nekdo obrila za 3 mesto, se peljeta vštric skozi ovinek, pride do bočnega dotika, ni bilo neke sile, recimo v realnosti bi odpadlo kako ogledalo, pač avta bi se naslonila druga na druega in gremo dalje. No tu ju je odbilo kot une gumi žogice vsakega v svojo smer, tako da sem samo skozi nastalo luknjo zapeljal skozi. Res butasto in skrajno nerealno. Sem se že veselil boja, potem pa tkole :|

Bonča, tebi je izi, štartaš spredaj in se potem samo še požvižgaš na nas reveže, ki se zadaj [wall] .

Samo do Monze bo že bolje [Jel2]

Deli na drugih straneh

Ja Apat, tam se je men zdelo mal čudn ko sma se zapela da sm te zadel, ker si imel veliko bolj zunanjo linijo. Se pač zgodi, vsaj mal več pravega dirkanja sem imel to dirko ko sem se lahko mal boril. :D

Deli na drugih straneh

Če bi se kdo lahko izpisal sem to jaz, tako slabo, kot sem vozil včeraj ... uf, hitro pade morala :) Sploh ne bom komentiral. Ampak ok, res da zadnji čas ni bilo časa za vozit in je tudi to včerajšnja posledica.

Monzo še potrpimo potem bomo pa videli, dokler ne bodo porihtal osnovnih stvari, dvomim da bom tekmoval.

Baje se za ta petek omenja neki novi netcode, ki bi moral priti že prejšnji update a jim ni uspelo ...

Deli na drugih straneh

Pobi, počasi mam že tega jamranja dost... ja manjka cel kamijon in pol, nihče pa ne reče, vozmo lahko BETA verzijo (namesto da bi bli zunaj, delali, lenarli pred tvji...)... A NE?

mal manj jamrat kk igra nima 5000 stvari, pa mal več trenirat, naredit 50,100, 200 krogov v kosu na eni progi, si izpilit setup, dobit občutek za avto, progo, ovinke in vse okrog, morda odpeljat še kakšno test dirko (pa ne na webu, ko je več zaletavanja kot vožnje) pa bo tako bolje in bo tud motivacija povrnjena...

sj pa noben prvak še ni brez treninga prišu do tega kar je postal...

vzamite to prvenstvo kot dobro oceno kako smo nekateri slabši in boste imeli CELO POLETJE ko ne bo nič za vozit čas, da boste zadn vikend pred prvenstvom prvič zopet sedli za volan in spremenili čisto nič...

@Bonča: ja, čist obupal sem, nisi dosegljiv, in nimam motivacije... :D

ah kje, rade volje bi zaključil prvenstvo, saj sem se prijavil s tem namenom (in že v naprej vedel kaj me čaka), a sem odsoten od sobote dalje, tako da, dobro ga prtiskajte ;)

• Upvote 4
  • Downvote 1
Deli na drugih straneh

Ja, večina zna samo jamrat in kot je rekel Ma! pa tudi sam vedno to ponavljam, vaja, vaja, vaja - dela mojstra. Ampak vas se to zgleda ne prime.

Špil je hud in za beta verzijo se ga da prav dobro vozit. Pridite večkrat na online dirke, da izpopolnite vožnjo in prehitevalne manevre. Jst vozim kadar mi čas dopušča pa še full novih prog je (pojdite na ac forum in racedepartment.com).

Deli na drugih straneh

Evo opravil prvih 20 inštalacijskih krogov po Monzi. Mkvarn leti ko strela, prva šikana je tricky, dost visok robniki. Potem pa drugi Lesmo, fuuu ta je pa pasji. Če si prehiter na izhodu, opala gre zadnji del po svoje in že se ljubiš z ograjo. Skratka zna biti zabavna dirka. 

Men je špil čedalje boljši, z vsakim popravkom se boljše vozi in čedalje bolj uživam. Če bi imel še časa tolk kot včasih, potem bi se verjetno ganjal po progah dan in noč. 

Aja, čas, 1.49.500, nič posebnega, samo tko za orientacijo..pa mogoče motivacijo, da se še kdo spravi mal vozit. 

Deli na drugih straneh