Domen Grča 205 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 aja je že Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Booking se začne ob 20:30 in traja 10 minut! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 SERVER ONLINE Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Jooj, še vedno nimam seta za BMW. Od katere druge proge pa sede tule? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bofu 175 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Ojoj, sedaj sem opazil, da ne vozim z imenom in priimkom ampak z nickom ... Upam, da ne bom diskvalificiran zaradi tega?? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mAxL 1 106 Napisano June 15, 2014 Avtor Share Napisano June 15, 2014 Ojoj, sedaj sem opazil, da ne vozim z imenom in priimkom ampak z nickom ... Upam, da ne bom diskvalificiran zaradi tega?? Ne Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 jaz se odjavljam z prvenstva , ker mi ne znese z termini, fajn ga zgite še naprej Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Odlična dirka z moje strani, nobenega trka yes no bil je eden manjši z nekom bočno sva se dotaknila ampak nikogar ni nikamor katapoltiralo res je bilo epsko ampak s setupi pa nimam sreče ker sem bled -.- mogoče neumno vprašanje ampak me zanima ali mate vsi medium gume ali hard ker soft se tako ali tako prehitro obrabi ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Rezultati dirke: ...ampak s setupi pa nimam sreče ker sem bled -.- mogoče neumno vprašanje ampak me zanima ali mate vsi medium gume ali hard ker soft se tako ali tako prehitro obrabi ? Mal sprobaj. (ps: vozi medium) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Čestitke najboljšim. Eh. Po 3 sec. na krog mi zmanjka. Ampak... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Lepa dirka vendar moje katasrofalne napake. Kot prvo zamenjam v setupu litre za kroge(21l) se varno vozim na 3.mestu grem seveda v box po bencin in se vrnem na 11.mesto in se po 12 krogih privozim 7. mesto za (Markom) in glejga zlomka spet zmanka bencina v zadnjem krogu. Hja kej tazga pa še ne, Ja pa čestitke podiumu. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Q: Sprva pretiraval in letel ven, potem postavil nek soliden čas okoli 1.58.5xx, lahko bi šlo še pol sekunde dol, pa je zmanjkalo časa. PS: SOFT gume so na mojmu Mkvarnu neuporabne, drsi ko prasica. R: Štart mi je uspel ok, obdržim mesto, lepo v prvi ovinek in nato tudi v drugega, v tretjem je pa že počilo. Fasal sem nekoga v bok, nato pa še nekoga drugega, da me je ja odbilo u tri PM Pa smo že 20000X rekli, da se dirka ne dobi v prvem krogu, fak no.... Potem sem iz zadnjega mesta lovil folk pred seboj, bilo je nekaj lepih bojev, za 3. mesto sta se pa možaka pred menoj sama odstranila, tako da sem do konca kruzal na 3. mestu, ker več itak ne bi šlo zaradi prevelike izgube. Po eni strani sem vesel P3, po drugi bi pa brez karambola lahko skočil še štengo višje Čestitke prvima dvema A bencina nič ne žre tole med dirko? Pred štartom sem nafilal za 21 krogov, pa ni niti do rumene pršlo? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Čestitke prvima dvema A bencina nič ne žre tole med dirko? Pred štartom sem nafilal za 21 krogov, pa ni niti do rumene pršlo? Hvala. Imaš "vklopljeno" porabo bencina? Nastavi na 1x. Če imaš, bi ti ga moglo požreti, čene pa malce več tišči na gas Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Nič treninga, zato sem rabu še par krogov med dirko da sem ujel tempo. Zajebal sem štart, ampak spet ne preveč tako da sem pridobil mesto. Vozil sem s hard gumami tako da oprijema v prvi polovici dirke ni bilo glih neki jako velik, ampak mislim da so slabši časi bili posledica tega ker že 2 tedna nisem vozil ac-ja No vozim sem za Benotom prvo polovico dirke ampak se kasneje dobil občutek in tempo, in ga uspešno prehitel. Malo majn sreče sem imel s prehitevanjem Apata, saj naju je oba zavrtelo, mislim da bolj kot ne moja krivda ker sem imel toliko lepši izhod in sem hotel preveč. Potem se je začelo lovljenje, najprej sem mogu prehitet nazaj Apata, tokrat brez problemov, potem pa zopet na lov za Bentom ki sem ga po nekaj krogih prehitel brez problema. V 18 krogu se mi zdi da sm postavil celo svoj najbolši čas. Drugače pa je bila dirka odlična, če bi bilo zavetrje bi bilo že skoraj prelepo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 VRHUNSKA dirka. Nori boji od 7 do 10 mesta, kasneje celo 11. Se pa odjavljam iz prvenstva, preden še komu uničim dirko. Spet trčil v Kurenta, tokrat ne po moji napaki, saj mi je igra zmrznila za sekudno ali dve, ko je spet začelo delat nisem imel več kaj naredit. Aleš, verjetno si to tudi sam videl, ko si se v četrtem krogu naenkrat pojavil pred mano (ker mi je spet zmrznilo). To se mi je v dirki zgodilo mislim da 4x. Kaj je narobe ne vem, če ve kdo za kakšno rešitev naj sporoči. Torej, iz prvenstva se odjavljam, dokler špil ne bo uštiman kot je treba. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts