mAxL 1 106 Napisano June 9, 2014 Avtor Share Napisano June 9, 2014 Tudi sam ne podpiram tega, a žal je bila to za moje pojme najboljša rešitev. Se pa to nebo več dogajalo v prihodnje! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Pa če ste se že prijavili na prvenstvo, potem si druge stvari spremenite na to, tako da ga boste odvozili. Če pa veste, da boste manjkali več kot 50% potem se prijavljanje ne izplača. Vem, da je ta sim scena itak kar neki in nima nobene veze z real lifom, ampak vseeno, ziher veliko časa vržete stran za ta kr neki, ne? No se vidimo v nedeljo na Nurru. 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Grega Balazic 295 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 To bi mogoče deloma odpravili s "kupovanjem" sedežev.. In potem se praktične nagrade izžrebajo (namesto da jih dobijo najboljši, saj so vedno prvi) med tiste ki so sodelovali na vsaj 75% dirk. 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Se strinjam. 5-10€ za prijavo v prvenstvo. 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Ti prvo nekaj doniraj za forum pol pa se usti kaj bos za prvenstvo pobiral. Vidva z Bonco sta pa res zadnja katera mi bosta moralizirala tukaj. 2 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Ti to meni ali Gregi? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Tebi tebi Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mAxL 1 106 Napisano June 9, 2014 Avtor Share Napisano June 9, 2014 No sej ni toliko hudo, skopusnik je ponudil donacijo in sem jo zavrnil, ker je bilo ta čas nekaj kadrovskih sprememb na SloRacingu Vi čim več vozite, pa ne bo prav nobenih problemov! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano June 9, 2014 Share Napisano June 9, 2014 Če bi ble že prijavnine za prvenstvo, potem bi mogl vozit po sistemu wtcc, da bi najbolši dobili obtežitve da bi prvenstvo ostalo zanimivo in dokaj pravično. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano June 10, 2014 Share Napisano June 10, 2014 AC Prvenstvo je bol kot ne v razvojnih fazah, saj je že sam špil v razvoju. upam da se bo do jeseni, ko bi lahko večina zopet konstantno sedla za volane in se udeležila večine dirk marsikaj poštimali na špilu, sam sem pa tudi izredno razočaran nad resnostjo prijavljenih, in močno upal da bom lahko odpeljal tudi sam čimveč dirk, a zaradi premika koledarja (big no no no) temu ne bo tako. na Nürburgring še pridem, potem pa me ni ker sem odsoten. > Maxl, sorry! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano June 10, 2014 Share Napisano June 10, 2014 Ja, čez poletje je tako kot je. Še vsako leto je bilo. Glavno dirkanje bo pa v jeseni oz. čez zimo, če/ko bodo AC malo bolj poštimali. Ampak o tem kasneje ... 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano June 10, 2014 Share Napisano June 10, 2014 Res je, poletje naredi svoje, potem pa je tu še igra, ki je narejena na pol. Kontakta ne sme bit ker si takoj v malinah, zavetrja ni, štart je tudi nekaj posebnega,.... igra pač še ni na nivoju za nikakršno prvenstvo. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
marcy 60 Napisano June 14, 2014 Share Napisano June 14, 2014 Jaz pa se ne bom mogel udeležiti jutri, imam roj. dan in me ubijejo če grem za komp. Uživite Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano June 14, 2014 Share Napisano June 14, 2014 Kak je smešn to ne, da na svoj rojstni dan ne smeš delat kar te veseli ampak kar drugi pričakujejo od tebe. Bolan narod 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 15, 2014 Share Napisano June 15, 2014 Bomo danes skoraj vsi? Fajn bi bilo. Grem zdej neki krogov naredit za ogrevanje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts