Mai 134 Napisano June 2, 2014 Share Napisano June 2, 2014 Veliko sreče nasleden vikend, ko mene ne bo. Uživajte Maxl, povedal sem ti ob prijavi da me v Mugello in v Spa ne bo, za ta vikend (Mugello) sem se tudi tu "odjavil" ponovno pa ponavljam, v Spa me ne bo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mAxL 1 106 Napisano June 2, 2014 Avtor Share Napisano June 2, 2014 OK, se opravičujem, moja napaka Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano June 2, 2014 Share Napisano June 2, 2014 Na Nurburgringu me ne bo. Šiht... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 In se kaj trenira? Jst sem danes malce začel z pripravami za dirko. Ta proga mi pa res sede, najbolj od vseh do sedaj Joco, dej zrihtaj že enkrat ta volan, da bo borba! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Jocota ni več v prvenstvu. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Jocota ni več v prvenstvu. U jeb... škoda res. No, upam da boste drugi vsi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 kake čase pa postavljate al je to top secret tukaj? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Top secret ps: rsr Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Nisem napravil niti enega kroga. Bom mogoče v soboto kak krog. Če pa ne, pa v nedeljo pred dirko Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Ni mi jasno, kje izgubim 3 sekunde napram top časom... Vozim s medium gumami čase okoli 1.59.0, z mehkimi še nisem probal, samo dvomim, da je lahko toliko hitrejše. Nekako se mi zdi, da največ izgubim z menjalnikom, top speed imam 240, krilca 0-4. Kje folk vozi 1.55.xxx mi ni jasno. Pa progo poznam, pregural sem jo v GT-ju še pa još, samo ne vem, ali sem prenežen na robnikih ali kaj... Morm najt še vsaj sekundo in pol, da bom kaj konkurenčen. Še bo švicanja. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Jaz bom zgleda spet brez treninga uletu Mogoče kakšnih 20 krogov pred dirko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Ni mi jasno, kje izgubim 3 sekunde napram top časom... Vozim s medium gumami čase okoli 1.59.0, z mehkimi še nisem probal, samo dvomim, da je lahko toliko hitrejše. Nekako se mi zdi, da največ izgubim z menjalnikom, top speed imam 240, krilca 0-4. Kje folk vozi 1.55.xxx mi ni jasno. Pa progo poznam, pregural sem jo v GT-ju še pa još, samo ne vem, ali sem prenežen na robnikih ali kaj... Morm najt še vsaj sekundo in pol, da bom kaj konkurenčen. Še bo švicanja. 1000+ krogov pa bo. Mores res pogruntat prave linije, pa držati hitrost skozi ovinke, bistvo pa je hiter izstop iz ovinka. Verjemi, zaradi menjalnika ne zgubiš niti 0.2 sekunde, pa pretiravam. Danes sem naredu 1.56.0 (pa še kup cajtov pod 56.5) pa imam feeling da mam še kar neki rezerve, tudi za WR. Moreš res dobiti en poseben feeling, neznam razložit. Prav čutiš da letiš po stezi (mogoče se sliši neumno, ampak tako je). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Mene jutri ni... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Konami(MNE) 65 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Mene sjutra ne bude na trci, srecno Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 jaz tudi nevem ce bom uspel danes prit, tako da če ne bom pravi čas doma, Maxl beleži Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts