Paps 597 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Bravo Mitja! Res konstanten. Kvalificiral kot drugi za Mitjo V dirki štartal solidno in obdržal 2. mesto. Nastavitev sem mel bolj živčno, tako da sem celo dirko bolj na ziher vozu, pa še to ni blo zadosti včasih. Gašper me je prvih 8 krogov kar dobro lovil in me v enem celo prehitel ampak je prepozno zaviral, tako da sem ga lahko prehitel nazaj. Ves ta čas naju je lovil Vedran. Ko je Vedran prehitel Gašperja, pa sem se samo skoncentriral na svojo vožnjo in jima ušel. Mitje nisem mogel ujeti. Je bil skoraj vsak krog hitrejši. Še rezultat dirke: Po tem sem pa očitno ikono izbrisal po nesreči? Ni ikone. Morš se vrnt "Back to garage" potem pa maš ikono prvo nad EXIT ikono. Tam je zdaj chat 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 ??? Prav presenečen nad rezultatom resno. S tem "obupnim" setupom, ki sem ga spacal pred dirko sem na qually komi naredu en dober čas. Pa še to sem lovil avto po celem asfaltu (skor no). Potem pa za dirko dam gor medium gume na moje začudenje se ni več tko obupno vozu kot prej. Začel sem štepati krog za krogom in držati eno konstanto. No proti koncu ena manjša napakica, ko sem hotu narediti čas kroga 1.59, pa sem pretiraval (in me je obrnilo). Škoda, ker ni bilo nobenega dvoboja z Alešem, sem mislu, da bo šlo bolj na tesno, ampak je naredu nekaj napakic v začetku dirke, kar mi je omogočilo narediti majhno prednost. No to je to. Prva dirka v AC in Zmaga! Špica, res sem vesel, kjub slabemu začetku. Drugič pa na več borb. ps: Hvala Aleš, tudi ti in Gašper si zasluižiš čestitke ps2: zavetrje res manjka, drugače bi bilo lahko malce obrnjen vrstni red. ps3: Kje si bil pa ti Janko? Sem mislil, da se boš držal bolj okoli ospredja. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Paps mal čudni so tile zaostanki na tvojem printscrinu +1lap pa to,madona sej ni blo tolk. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Glej 2. stolpec, časi dirke. Nekaj jih še heca s temi časi. Pa full premal je statistike. Kje so časi krogov dirke? To je bistvo - no vsaj zame, Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Paps mal čudni so tile zaostanki na tvojem printscrinu +1lap pa to,madona sej ni blo tolk. Vse tiste, ki končajo za tabo pokaže kot da so 1 krog zaostali. To še niso porihtal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Sori Božo. Zadaj sm mel borbe Mitja. Zatika se mi online tko da me prov zivcnega dela, FPSji skos na 70 a vsake par sekund zmrzne za desetinko,... pa to se dogaja le online... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Men je delalo odlično. ps: kako je bilo pa z mano in pingom Aleš? Nisem nič "poskakoval"? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Mel si 15 pinga tak da si bil vredu. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Zakon, potem ta nova wifi express 4 kartica deluje (in je bil problem v usb ključi za wifi). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Dobr je blo Mitja. Nč problemov. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bofu 175 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Janko, ni neke panike, res sem izgubil nekaj mest ampak se je na koncu nekako izšlo in dobil točke Sem imel občutek, da si toliko počakal in me spustil naprej? Mitja, ti si bil pa res razred zase ... In, ja upajmo, da bodo na koncu dodali še čase krogov ali pa vsaj PB. mancSLO, če bi bil kakšen krog več bi prehitel še mene, toliko, kot sem naredil napak v zadnjih dveh, se res ne bi čudil ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 ja, počakam vedno ko koga zbijem, sva mela ene 20kmh razlike v T2 sem pobremzal samo prepozno. Pol sem še mal ob Kurenta se naslonil... nasploh nism bil pri stvari. Zapel sm se pa tut z Vedranom, sam se mi zdi da nisem bil kriv, odneslo pa me je daleč v maline Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 Čestitke stopničkam, dobri časi, super vožnja... pri meni pa, polom Skoraj nič treninga, le nek slab setup sem si sestavil pred qualy in naredil 1s slabši čas od PB in si pripeljal P7. Štartal slabo in v prvi ovinek dobil iz leve od (Paplerja) Karasa polne bombe kar me je odneslo v Kurenta in tako vse tri zavrtelo tako da sem dejansko začel na predzadnjem mestu v T2. Malo več previdnosti res nebi bilo odveč, predvsem v prvem krogu... Seveda sem pošraufal po setupu in si nastavil Coasterja previsoko kar je imelo posledico na obupnem zaviranju. Počasi napredovanje ko sem prišel v bok z Kožljem in me je grdo odneslo v pesek pred najhitrejšo ravnino. Čudno res, ne vem a si ti zavil v desno vame (kar dvomim) ali pa sta se avta tako zapela da je kar joj. Zopet padec nazaj, in lovlenje... Marjan, oprosit, mislim da sem se v tebe zaletel v zadnji šikani pred ciljem. Kriv sem vsekakor jaz, zelo zgodaj zaviraš tam in še žal setup ni bil najboljši tako da, se ti še enkrat opravičujem.... Zelo nervozen avto in veliko v pesku zaradi po nujno nepotrebnem spremenjenim setupom sem skoraj ujel P9 a me je v zadnjem krogu zopet odneslo in tako sem končal na P10. Žalostno, a vseeno delno zadovoljen glede na to, da je bil to moj prvi dan v Silverstonu, ever Veliko sreče nasleden vikend, ko mene ne bo. Uživajte Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 Štartal slabo in v prvi ovinek dobil iz leve od Paplerja polne bombe kar me je odneslo v Kurenta... A sem jaz lagal na štartu?? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 A sem jaz lagal na štartu?? Pardon, ne, nisi bil ti, bil je Theo. Ne vem kk sem se tako zatipkal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts