zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Ok te bom bookiru. Če boš prav ćas doma vseen prit ročno logirat za vsak primer če ni zagrabl, ker je po updejtu bookiranje tak tak. Kdor ima danes po treningu več kot 100 pinga in če mu ne rata v času kvalifikacij to zrihtat, bo mogu zapustit server al pa bo pač kickan. Sicer na prejšnji dirki po treningu ni mel nihče problemov s pingom, tako da je to samo namenjeno kot preventivno opozorilo, da se ne bo zarad takih stvari komu dirka uničla Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Ker app kaže, koliko sec je nekdo pred tabo in za tabo... Ali je kak tak APP? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 V singleplayerju ti vsak krog objavi kulk si za kom, tu pa ne vem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ArYeS 43 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Jaz se bom tudi odjavil, naporen vikend + premagovanje mačka + 0 practice. Samo drugim bi pokvaril dirko, Copsa praktično v 50% primerih zletim ven. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
marcy 60 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Kakšni so časi kej drugače? Js sm odpeljal 5 krogov in prišel na 2:03 Dober čas. Jaz sem zdajle poskusil par krogov in prilezel na 2:04,x Danes zgleda nas bo malo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Motiš se. Prijavljenih je 25 tekmovalcev, odjavilo se jih je 6 mislim da. To je še vedno 19 ljudi kar je še vedno dovolj za zabavno dirko. Poleg tega bodo danes še vsi tahitrejši zraven. Se mi pa zdi da Silverstona ni nihče vozil kaj preveč, pač taka nezanimiva steza, vsaj meni. Tako da bo dirka bolj izenačena. Teamspeak bo online od časa bookinga. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Jst tut še nisem nič vozu, sem kar pozabu na to dirko, morem zdej en setup narest na hitro. Čez eno urco ne se začne? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Meni tut ni uspelo naredit kroga treninga, pa še dns sm se gonu v Čedadu z gokartom, pa bom dan zakluču kr s tem Off: v Čedadu je prenovljena proga - podaljšana in nov asfalt, če koga zanima Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Hrovatin 115 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 danes se žal nemorem udeležiti dirke Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Prosim, da se ne prestavlja niti za minuto, ker imam po tem nočno službo... Ps.: A vam tale link v igri dela: Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
marcy 60 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Zamex vsaka čast za lepo vožnjo. Si edini ob katerem lahko ob boku vozim. Jaz sem šel dol ker so me 3x odzadaj nabasal. pa da nebi volana zlamal... Grem v ovinek model na puno zadaj v rit, itak ga nebi zvozil če bi bil sam. kot da smo v nfsju. Drugič pa sem res izgubil hitrost in prideta 2, vozim ravno če bosta šla mimo. Seveda v rit. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Žal sem mogu tudi sam odstopit, ni šlo več. Cele kvalifikacije nisem našu pravih nastavitev za progo, nato sem setupom iz Imole peljal en čas, potem pa šel na net in si potegnu dol nek hiter setup za quali, ampak nič boljše ker je avto rotiral ko nor, potem sem poiskal še en nepreizkušen setup in si ga namestil minuto pred dirko..velika napak. Nenavajen na obnašanje avta mi nikakor ni šlo, toliko zdrsov iz ovinkov že dolgo nisem imel, poleg tega sem imel mastno mizo in se volan ni držal dobro. In ko sem se boril s tabo markokoz mi je pol volana odtrgal z mize. Skratka ne kej preveč dober vikend, štart je bil sicer obetaven kot vedno, ampak gume so šle po 4 krogih. Udeležba še manjša kot opravičil. c-c-c Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Danes pa res nisi bil pri stvari. Jaz pa sem osvojil prve točke . Brez izleta iz steze je šlo, morda sem edino v qual. Glavaču en krok pokvaril. Čestitke najboljšim. Ps.: a chata ni več ali kako? Nimam ikone za vklop? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Chat je samo ko si v garaži. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Po tem sem pa očitno ikono izbrisal po nesreči? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts