Skoči na vsebino

Sezona 1 [2014]

Recommended Posts

Ok te bom bookiru. Če boš prav ćas doma vseen prit ročno logirat za vsak primer če ni zagrabl, ker je po updejtu bookiranje tak tak.

Kdor ima danes po treningu več kot 100 pinga in če mu ne rata v času kvalifikacij to zrihtat, bo mogu zapustit server al pa bo pač kickan. Sicer na prejšnji dirki po treningu ni mel nihče problemov s pingom, tako da je to samo namenjeno kot preventivno opozorilo, da se ne bo zarad takih stvari komu dirka uničla ;) 

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 536
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

GT prvenstvo Prvo prvenstvo v simulaciji Assetto Corsa bo potekalo z dirkalniki GT razreda. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirk, ki bodo potekale ob nedeljah zvečer in sicer s pričetkom uradnega trenin

Ja, na število odjav (skoraj 50%) in današnje F1 dirke je to verjetno res naboljša rešitev!   Dirka je prestavljena, koledar je zamaknjen za en teden!

Start iz ozadja: https://www.youtube.com/watch?v=nquhMKio6x0&feature=youtu.be

Posted Images

Kakšni so časi kej drugače? Js sm odpeljal 5 krogov in prišel na 2:03

Dober čas. Jaz sem zdajle poskusil par krogov in prilezel na 2:04,x

Danes zgleda nas bo malo.

Deli na drugih straneh

Motiš se. Prijavljenih je 25 tekmovalcev, odjavilo se jih je 6 mislim da. To je še vedno 19 ljudi kar je še vedno dovolj za zabavno dirko. Poleg tega bodo danes še vsi tahitrejši zraven.

Se mi pa zdi da Silverstona ni nihče vozil kaj preveč, pač taka nezanimiva steza, vsaj meni. Tako da bo dirka bolj izenačena.

Teamspeak bo online od časa bookinga.

Deli na drugih straneh

Meni tut ni uspelo naredit kroga treninga, pa še dns sm se gonu v Čedadu z gokartom, pa bom dan zakluču kr s tem [jezik12]:D

Off: v Čedadu je prenovljena proga - podaljšana in nov asfalt, če koga zanima :D

Deli na drugih straneh

Zamex vsaka čast za lepo vožnjo. Si edini ob katerem lahko ob boku vozim. Jaz sem šel dol ker so me 3x odzadaj nabasal. pa da nebi volana zlamal... :D

Grem v ovinek model na puno zadaj v rit, itak ga nebi zvozil če bi bil sam. kot da smo v nfsju. 

Drugič pa sem res izgubil hitrost in prideta 2, vozim ravno če bosta šla mimo. Seveda v rit.

Deli na drugih straneh

Žal sem mogu tudi sam odstopit, ni šlo več. Cele kvalifikacije nisem našu pravih nastavitev za progo, nato sem setupom iz Imole peljal en čas, potem pa šel na net in si potegnu dol nek hiter setup za quali, ampak nič boljše ker je avto rotiral ko nor, potem sem poiskal še en nepreizkušen setup in si ga namestil minuto pred dirko..velika napak. Nenavajen na obnašanje avta mi nikakor ni šlo, toliko zdrsov iz ovinkov že dolgo nisem imel, poleg tega sem imel mastno mizo in se volan ni držal dobro. In ko sem se boril s tabo markokoz mi je pol volana odtrgal z mize. Skratka ne kej preveč dober vikend, štart je bil sicer obetaven kot vedno, ampak gume so šle po 4 krogih. 

Udeležba še manjša kot opravičil. c-c-c

Deli na drugih straneh

Danes pa res nisi bil pri stvari. Jaz pa sem osvojil prve točke [dance] . Brez izleta iz steze je šlo, morda sem edino v qual. Glavaču en krok pokvaril. Čestitke najboljšim.

Ps.: a chata ni več ali kako? Nimam ikone za vklop?

Deli na drugih straneh