Skoči na vsebino

Sezona 1 [2014]

Recommended Posts

Mislim da ni potrebe po penalih, ker itak vsak sam ve kako mora vozit. Če me kdo od zadaj nabije in me vrže na travo dobim penale, zato ker oni za mano ni bil pazljiv, a to ko pa ste danes sikano dobesedno povozli(še vedno velja 2 kolesa na asfaltu), takšne stvari bi se mogle kaznovat, tele penali so kar neki [ok]

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 536
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

GT prvenstvo Prvo prvenstvo v simulaciji Assetto Corsa bo potekalo z dirkalniki GT razreda. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirk, ki bodo potekale ob nedeljah zvečer in sicer s pričetkom uradnega trenin

Ja, na število odjav (skoraj 50%) in današnje F1 dirke je to verjetno res naboljša rešitev!   Dirka je prestavljena, koledar je zamaknjen za en teden!

Start iz ozadja: https://www.youtube.com/watch?v=nquhMKio6x0&feature=youtu.be

Posted Images

Q: bolj tako tako, skoraj sekundo za svojim časom časom ki sem ga zmožen na dober dan..pozna se da sem imel včeraj tekmovanje tako da je bila glava in telo malo utrujeno

R: startal P7 in imel dober štart, ter po prvih zavojih prišel za vedrana, skupaj sva lovila paplerja, ki je storil napako in ga ulovila. Papler se nama je kmalu oddaljil nakar sem lovil Vedrana par krogov, ki je v zadnjem ovinku naredil napako tako da sma šla skupaj čez glavno ravnino kjer sem ga počasi dohitel in do ovinka že bil pol avta pred njim, prostora med avtoma ni bilo tako da niti ne vem če sem kriv jaz ali on, držal sem notranjo stran, mogoče že rahel zamik volana v desno ali pa majhen zamik vedranovega avta v levo..no zgodilo se pač je..zletela sva iz proge..prehitel naju je Beno, Vedran se je sicer na progo vrnil prej kot jaz, ki sem skoraj nabal Apata(sori), gledu na progo vendar si bil v čistem mrtvem kotu, mislim pa da sma se sam mal poravsala po vratih. No po izgubi mest sem najprej prehitel Apata, nato pa še vedrana, ki je storil napako. Nakar mi je sledil 2kroga, po prvem sem naredil napako v šikani prav tako on in sma oba dobila penalty, v naslednjem krogu pa me je zaneslo skozi ovinek in sem avto lovil, ne vem če je Vedran se probal izmaknit meni ali pa mu je avto prav tako ušel izpod nadzora. Skratka nisem imel več sledilca in pritiska name. Pripeljat sem mogu sam še do cilja, če ne bi storil toliko napak v boju z Vedranom bi mogoče prišlo do boja z Benotom.

Deli na drugih straneh

Mislim da ni potrebe po penalih, ker itak vsak sam ve kako mora vozit. Če me kdo od zadaj nabije in me vrže na travo dobim penale, zato ker oni za mano ni bil pazljiv, a to ko pa ste danes sikano dobesedno povozli(še vedno velja 2 kolesa na asfaltu), takšne stvari bi se mogle kaznovat, tele penali so kar neki [ok]

Če si jo povozu brez skrbi da si dobil kazen. Je pa res da je na določenih odsekih kazen bila nepravična. Bo treba razmislit če se jo splača imet na ostalih dirkah.

Deli na drugih straneh

Ko bodo pa izključene, bo pa idealna linija v Monzi kar mimo šikan :)

Večja je možnost, da bo folk sekal...kot da bo prišlo do tazga kontakta, ki si ga ti zokid opisal.

Deli na drugih straneh

Spil je dokaj nov tudi zame, a sem vseeno uspel sestavit nekaj trening krogov pred qualy in spacal stabilen setup za qualy & race.

Q: kmalu postalvil dober čas, in v poteku prišel še dobro sekundo pod PB a sem imel izredno smolo z Zoranom, ki je ravno Rivazza neodločno peljal čez in sem zato zapravil dobro sekundo. kasneje zmanjkalo časa za boljši krog in P5.

R: komaj zaobidem Terstenjaka na štartu, ki se ni niti premaknil a zgubim proti Selčanu in Komacu (super štart) in mirno ter (skoraj preveč) previdno čez prva dva ovinka, pravnini in na P5.

Hard gume se sploh niso ogrele čez 83°C ne glede na to kako sem jih maltretiral,...

V drugem krogu pri zadnji šikani naredil napako, kar me je skoraj stalo mesta saj so bili za mano vsaj 4 (Kurent, Novak,...) a sem uspel... Kralj in Selčan sta se parkrat zapletla kar mi je zmanjšalo koncentracijo in skoraj bi juh uspešno prehitel. Kot je Selčan že omenu sva se podrsala v T1 (sem že mislil da se ne bo izšlo). 

Na koncu P5 kar je solidno a vseeno malo razočaran.

Drgače dobra dirka, in "spredaj" dokaj mirna... [ok]  [ok]  

[Jaoo]  [Jaoo]

A mi lahko poveste vsi ki, parkirate v pesku med Qualy krog za krogom, kaj tam počnete?

[Jaoo]  [Jaoo]

Če morte na pir se zapele v boxe. Tako samo motite vse, ki so trenutno na progi... Not good! Upam da se to ne bo več dogajal.

Sicer -> [opa]  [opa]  [opa]

Deli na drugih straneh