Skoči na vsebino

Sezona 1 [2014]

Recommended Posts

Nauk 1. dirke zame se glasi: Zbriši vse custom skine razen svojega ker če ne boš imel 2 FPS.

Quali: če nebi vse štekalo bi blo boljše (ko sm bil sam na practisu 43.1) tko pa 43.7 0.2s za Alešom.

Race: Hotel sem štartat iz pitlanea ampak me je kljub temu postavlo na štart. Upam da s tem nisem nikomur uniču dirke ker so bli FPS spet okoli 2

Ko so me vsi obvili je začelo normalno delat, nato dohitim začelje in nato spet štekfest -> ESC in the end.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 536
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

GT prvenstvo Prvo prvenstvo v simulaciji Assetto Corsa bo potekalo z dirkalniki GT razreda. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirk, ki bodo potekale ob nedeljah zvečer in sicer s pričetkom uradnega trenin

Ja, na število odjav (skoraj 50%) in današnje F1 dirke je to verjetno res naboljša rešitev!   Dirka je prestavljena, koledar je zamaknjen za en teden!

Start iz ozadja: https://www.youtube.com/watch?v=nquhMKio6x0&feature=youtu.be

Posted Images

DomenH tam po šikani v hiter desni ovinek? Upam stavit da je bilo dovolj prostora in ti nisi šel po notranji liniji. Če je bilo drugače se pa opravičujem. 

Ale, se ti iskreno opravičujem za zadnji ovinek. Sem te imel, pa mi je malo odneslo zadek, poravnam pa sva žal sredi ovinka zadela... sem čist spustil gas da boš šel mimo, pa sem pogruntal da čakaš tistega za nama in odpeljal naprej, drugače bi ti prepustil to mesto. Se ti opravičujem še enkrat, moja napaka! 

Si pa tudi ti ene 2x precej grobo zaprl, če ne bi pohodil bremze bi eden od naju odletel (ne vem kdo, ker je AC čuden :D)

Deli na drugih straneh

Q: Žal je tko ratalo, da sm se pridružil šele na sredi Q, tko da nisem naredil lih najboljšega kroga(P11), vendar važno da sem se ogrel za R.

R: Dober štart, previdno, pridobil nekaj pozicij do mislim da P7, potem me je nekdo nasadil od zadaj v prvem ovinku(kdo je zbil rdečo Pumo?). Nazaj na progo in lepo napredoval do P8 al P9, potem pa lastna napaka v šikani, na koncu P10.

Je pa dirka minila zelo hitro, super je spet dirkat na Slo-racingu, upam da s prvim naslednjim update-om pride zavetrje, ker brez je jeba!

Naslednjo nedeljo pa spet :D

Edit: ZokiD, žal ne morem pogledat replaya, taka čudna situacija je bla, ne vem kdo je komu vzel plac?

Deli na drugih straneh

Dobra dirka do 12 kroga pol pa neki net al kajpavem začel štekat vsake tolk cajta,da sem padu kr na začelje.

Vedrane uh :twisted: škoda no od tam naprej pa štekanje.

Pohvale vsem seveda pa bravo stopničkam [ok]

Deli na drugih straneh

Torej, prva dirka za nami. Končal kot prvi.

V kvalifikacijah sem zasedel prvo mesto. Mislim, da sem imel kar srečo, ker nekateri ste bli res hitri. V prvem hitrem krogu 1:43.6, v drugem pa sem imel 0.7s hitrejše vmesne čase ampak sem povozil zadnjo šikano ter dobil 5s kazen.

Dirko sem dobro startal in si privozil okoli 5s prednosti v dveh krogih, ampak sem potem povozil šikano in dobil kaze. Vedran, Tomaž in ostali so me ujeli ampak sem nekako uspel zadržati vodstvo. Po trku Vedrana ter Tomaža sem potem vozil sam do cilja.

Še en nasvet tistim, ki zaostajate za krog. Če se odmikate, se prosim ne na sredini proge. Najbolje je da držite svojo linijo ter samo upočasnite.

Sem slikal kvalifikacije. Samo prvih 13....

untitled-1.jpg

Deli na drugih straneh

Q: Konkretno izboljšav lasten PB. 

R: Previdno štartal, spuščal ostale naprej, da ni prišlo do crashov. Potem pa bil malo ujet v prometu ( zaveterje .. Kunos pls). V drugi polovici dirke pa samo še hotlapanje. Končal na P9.

Predlagal bi da se izključi cutting penalty. Ene parim bi se skoraj u rit zaletel, ker so upočasnili. 

A igralci dobijo opozorilo/zastavo, če so krog zadaj?

Deli na drugih straneh

Predlagal bi da se izključi cutting penalty. Ene parim bi se skoraj u rit zaletel, ker so upočasnili. 

Po drugi strani bo pa ogromno več sekanja...

RACE 07 je mela najboljšo kazen (3x sekal - vožnja skozi bokse).

Deli na drugih straneh

Dirka je bila fenomenalna ampak je bilo nekaj trkov. Čisto na začetku je nekdo s competizonam ni štartal in me je iz 16 mesta posadil na zadnjega ker sem se mu mogel izogniti, ter drugi ovinek me je nekdo izrinil ker ni znal peljati ob boku... Emm sredi dirke sem na ovinku nasadil nekega domna da ga je obrnilo a sem ga zadel še enkrat bočno od spredej da ga je poravnalo in spustil naprej da je nadaljeval dirko pred mano... sry se enkat :)

Deli na drugih straneh

Q: 17 mesto več nisem spacal skupaj

R: dober start pridobil nekaj pozicij, malo previdno cez prvo sikano , nekaj zmede, in p6 vendar sem pol težko držal fokus, ker sem zraven na sedežu vozil ogromnega tigra(posledica noči), v dvoboje se nisem spuščal ker sem vedel da tega nisem danes sposoben, sem pa kar nekaj časa držal Daksa za sabo, nato pa naredil napako in mu pustil odprta vrata in je šel mimo, nato se pa krog pred ciljem nabašem preveč robnik in me zasuče, do konca še pajsnem enega in P11 na koncu. Za mene super , ker sem se itak najbolj boril sam z sabo, da sem se zadnje atome iz mene stisnil.

Daks ni panike, moja napaka je bila da sem ti pustil vrata odprta, ti si samo izkoristil priliko,  FER športno prehitevanje [champ] .

tak zdaj pa grem tega tigra fockat, ker mi danes toliko teži [krniki]

Deli na drugih straneh

Penalty more bit, ker drugače ko si sam lahko kar par ovinkov zelo sekaš in dohitiš koga na ta način.

Jaz pa sem imel izlet če prvi krog in ker smo tedaj bili vsi skupaj sem raje čisto počakal do zadnjega preden sem zapeljal nazaj. Pa medium gume zadnjih 6 krogov sama drsalica :D 

Deli na drugih straneh