silicijeva dolina 1 254 Napisano December 7, 2013 Share Napisano December 7, 2013 Pozdravljeni. Prodam odlično grafično kartico ASUS Radeon HD 7770 1GB. Grafična kartica je stara 4 mesece,z garancijo in računom.Garancija na izdelek velja 3 leta od nakupa. Kupljena je bila v Comshopu v Mariboru. Grafična kartica je zelo tiha in venomer hladna kot "špricer" za kar poskrbi zelo dober ventilator in DirectCU,ki omogoča 20 % hladnejše delovanje grafike,tako tudi ob obremenitvah(igranje iger) ne preseže 65°C. Z njo lahko poganjate vse igre(COD Ghosts,Assetto Corsa,Fifa14,F1 2013 in ostale novejše igre z visokimi detajli). Nameščeno sem imel v PC kišti,ki je zelo prezračena in z protiprašnimi filtri,tako,da ta grafikulja ne ve kaj je prah.Prav tako ni bila nikoli navita ali kakor koli modificirana.Da pa ne bom dolgovezil bom podal še specifikacije. AMD Radeon HD 7770, 28nm GPU vmesnik: PCI Express 3.0 pomnilnik: 1 GB DDR5 128 bit; hitrost: 4600 MHz hitrost jedra: 1020 MHz priključki: 1x Display Port 1x DVI-I 1x DVI-D 1x HDMI 1.4 priložen adapterj: 1x iz DVI na D-Sub maksimalna ločljivost: 2560x1600 podpira DirectX 11, AMD HD3D™ CrossFireX™, Eyefinity Garancija: 3 leta Omenjeno grafično kartico prdam za 100€,resnemu kupcu pa zaradi recesije spustim še kakšen euro.Lahko jo tudi pred nakupom testiramo pri meni v Mariboru,tako,da se prepričate,da so trditve,ki sem jih na dolgo in široko napisal zares držijo. Oglas je tudi na Bolhi http://www.bolha.com...1290935675.html Citiraj Link to post
Recommended Posts