zamex23 1 242 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Proti komu si to vozu? btw, ferrari je hitrejši od bmwja v osnovnem setupu Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 25, 2015 Share Napisano February 25, 2015 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 25, 2015 Share Napisano February 25, 2015 Benjamin: , . Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Te "dni"(noči) sem si malčk časa uzel za naredit tale video, na temo vašega-našega ekipnega tekmovanja. Imam le posnetke od Mugella,ma je blo dovolj. Ni glih izpiljen do potankosti,ker mi vzame preveč časa,ma sem se potrudil... Kar kontent glede ujemanja posnetkov z muziko,pa tudi ena dobra fora je ratala slučajno in se zdi,kot bi raztural z bobni pod haubo od merčota. (video bo na voljo čez slabo urco.. grem delat zdaj) 9 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Tam si pozabu eno aplikacijo ugasnat Drgač pa super, sem lep drift naredu vmes z vijolčnim slsom Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 (urejeno) Ja, tist drift je hud! Video je pa sploh super. Bravo Simon! Sem jaz vedu, da mamo talente na tem forumu in to ne samo za volanom Dejmo mal na Facebooku lajkat Uredil February 27, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Je šlo pa okoli 3:37 na centimetre. Vaja dela mojstra... Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Tam si pozabu eno aplikacijo ugasnat Drgač pa super, sem lep drift naredu vmes z vijolčnim slsom Ja, tist drift je hud! Video je pa sploh super. Bravo Simon! Sem jaz vedu, da mamo talente na tem forumu in to ne samo za volanom Dejmo mal na Facebooku lajkat Ja hehe saj je kar nekaj malih packarij,niti assetto ne znam napisat(saj kmal ne bi skoraj nič napisal v video,sam mi je deloval res bogo),pa še in še........ hvala Matjaž Ma saj je ratalo res vse po naključju.(res rabim en navdih) Gledal ene filmske trailerje ,pa naletel na tega odštegenega scota pilgrina,Slišim to pesem pa to pupo ki zatuli.pa............se spomnil da si si zaželel en videopovzetek,.in se začne,...posnamem par prehitevanj,probam f5 free camero, mi rata zelo všeč in kar začnem uživat v posnetkih. Pol ko zlagam video,opazim,da so eni in isti gor,pa se odločim še za drugi del in komad,pa da ne zapravim še veliko časa za druge posnetke,se odločim ,da kar vse vas na štartu posnamem! Bom pa v bodoče (še za kak drug replay bom počakal)si res vzel čas za naredil en resen tehnično dobr narejen video(upam da bo tud ušečen) Samo bom rabil kar veliko časa,ker največ se porabi za piljenje malenkosti in detaljev!!! zdaj gram pa spat 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Zares lep video Z katerim programom pa delaš,če ni skrivnost? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Da že vnaprej povem, ko izzide DLC bi potreboval 9 ljudi še ki ga bojo kupl da mi pomagajo pri snemanju za video. Po nordschlifi se bomo mal preganjal, nardil par prehitevalnih akcij, kakšen slow ride po ravnini, kakšno uro dela verjetno. Tisti ko bi bil pripravljen pomagat naj piše na zs. 2 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Zares lep video Z katerim programom pa delaš,če ni skrivnost? Adobe premiere....že vrsto let.....le verzijo zamenjam,ko tam na travniku nova požene:))...sem pa sam svoj mojster..tako da grejo stvari še bolj počasi kot bi morale it:))) Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Js tut adobe premier, najbol domač mi je bil od začetka, nisem rabu gledat videov da sm najdu funkcije, tak da ja..adobe ftw Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Jaz uporabljam Sony Vegas. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 hehehehe tale drift je moj, samo se na koncu v ograji konča , pohvale baty Citiraj Link to post
Recommended Posts