Skoči na vsebino

Video

mAxL

Recommended Posts

Se mi je zdelo da bo to pri tebi problem... Merjenje časa na tej progi še ni uštimano. Pojdi pod hotlap (ne practice), in takoj ko prideš noter daj Start. Drugače se čas štopa, in se ne resetira ko prepelješ štartno črto. 

Aja, pa na ekran si daj tisto štoparico oz. da ti kaže čas kroga. 

Po času posnetka sodeč si peljal okrog 11:45

• Odgovori 344
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ta pa je moj......  ..malo akcije  

Te "dni"(noči) sem si malčk časa uzel za naredit tale video, na temo vašega-našega ekipnega tekmovanja. Imam le posnetke od Mugella,ma je blo dovolj. Ni glih izpiljen do potankosti,ker mi vzame prev

Ker sem pol videa že naredil prej,mi je bilo škoda nedokončat.Mišljen je bil malčk drgač,ma sm na hitro spacal še drugi del  

Bonča, rad bi vidu tole na pravem 900 stopinjskem volanu, ker vse kar vidim tle je lock to lock na momotu :)........ali bi bil hitrejši? :).........270 stopinj je, z vsem spoštovanjem, pač stvar ki ni optimalna za nove simulacije in mi je čudno gledat tole.. Kaj v resnici tudi furaš vsak ovinek do konca obrnjen volan? :)

@Andrej: Kva bi kupoval drug volan, če mi je ta zakon, res ne vem. Pa me sploh ne zanima kaj menite vi.

Glede obračanja volana, jst ga vrtim kolikor je potrebno, mnogokrat ga je tudi potrebno obrniti malce več kot običajno, do konca pa itak da ne - vsaj v real lifeu ne, na Momotu pa gre komot do konca ,mnogokrat, sploh če lovim avto.

@Joco: Lenuh? Ti si lenuh, kje pa hodiš? Ti pišem, rišem, nevem kaj vse, tebe nikjer.

Mitja, Joco te je imenoval lenuha, ker se ti volana ne da obračat. Temu se reče humor ;)

Dejstvo pa je, da si lahko z 900° zaradi boljšega občutka hitrejši (sklepam da bi ti bil), večina pa vozi bolj "realno", ker ne upa it na maksimum zaradi morebitnih posledic. Lepo je tebi ko rit odnese in avto z zasukom 90° ujameš in optimalno pelješ dalje, realno pa to ni, je treba kar dosti delat z volanom, da to ujameš, še posebej pa da obdržiš hitrost in greš brez izgube časa v naslednji ovinek :)

Jaz sem pred leti tudi fural momota, prehod je bil grozen. Ko sem pa po par tednih hotel nazaj na 270°, ker sem hotel na silo bit hiter, sem samo dal nazaj na 900°. Garantiram ti, da je občutek 3x boljši (ko se navadiš).

p.s. poleg tega ti pa svetujem, da nikoli ne zagovarjaš enega stališča, dokler ne probaš obeh strani zgodbe

Dejstvo pa je, da si lahko z 900° zaradi boljšega občutka hitrejši (sklepam da bi ti bil), večina pa vozi bolj "realno", ker ne upa it na maksimum zaradi morebitnih posledic. Lepo je tebi ko rit odnese in avto z zasukom 90° ujameš in optimalno pelješ dalje, realno pa to ni, je treba kar dosti delat z volanom, da to ujameš, še posebej pa da obdržiš hitrost in greš brez izgube časa v naslednji ovinek :)

Ampak z manjšim zasukom je lahko situacija dosti bolj zapletena, ker moreš točno obrniti volan, drugače se konča ne popričakovanjih, če veš kaj mislim. Manjši kot je kot volana, bolj precizen je treba biti pri lovljenju. Manjša napakica pri zasuku in že si izven proge.

Kot sem rekel, zaenkrat mi Momo čisto ugaja, mogoče bom enkrat probal tudi 900 stopinjskega.

@Bonča: Ker ni realno, zato. :) Zakaj pa pol nimamo v avtih vsi 270 in tudi v dikalnih serijah itd itd itd......sej sem tudi sam fural momota in 270 do nedavno ma ni to to :)

Kva ni realno? A jst vozim navadna vozila ali dirkalnike? A majo dirkalniki 900 stopinjske volane? Pomoje so po stopinjah dosti bljižje momotu.

Tomaž je dobro napisal, kar sem sam namigoval :).......dokler tisti lotus nima 270 v resnici pol so vsi tisti nemogoči ujemi totalno nerealni in v resnici bi šel ti dol v prepad :D.......

Če se že gremo neke orenk simulacije (in ti si med glavnimi na tem področju), ne moremo potem vztrajat na nekaj kar ni res....to je da ma lotus 270 stopinj in da komot ujamemo take zdrse......probaj 900, saj sem prepričan da bi bil še boljši....

Potem naj en z joystickom postavi ta čas in bo po tvoje isto vredno? Ker 270 stopinj in joystick (no ne bomo enačili)....ma res pa ni :)