AndrejS 32 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Ta Dxtory je ful dober program,ker ne obremenjuje toliko procesorja,kot recimo fraps,ampak kaj ko so fajli na koncu veliki par giga,sploh,če imaš nastavljeno boljšo kvaliteto. Jaz sem napravil prej v Vallelungi 3 kroge pa je bil fil velik 25GB,kar je presneto dosti Raje uporabljam replay,je pa problem,če je dirka dolga 15-20 krogov ne posname cele dirke. A si že poskusil Action!, ne dela prevelikih datotek (na 720p), pretiranega obremenjevanja CPU pa tudi ne opazim. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Bom poskusil tudi tega. Hvala za info Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Te proge si ni težko zapomnit? Katero pa si je potem težko zapomnit,če ne te,ki je dolga več kot 20 Km? OK, obstaja še trento,ki je tudi dolga,ampak pol toliko ni nevarna in zahrbtna kot tale šlajfa. Meni recimo samo zaradi tega ni zanimiva,ker je predolga,...Je pa fajn gledati vaše posnetke,kako se naganjate po šlajfi Kako bo še le,ko bo izšla uradna skenirana verzija Hehe točno takšnega mnenja sem bil jaz na začetku, ampak verjemi, če jo boš parkrat prevozil, ne bo več nič težja kot so ostale kratke. Podcenjuješ človeške možgane hehe. Če jo boš vozil, jo boš drugo leto odvozil z zaprtimi očmi Layout te konverzije pa tako ni najbolj točen, zato bo zagotovo nekaj težav ko se bomo navajali na skenirano verzijo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Šikane so pa tako visoke, da te takoj zarola... Jaz za snemanje uporabljam bandicam, kjer pa lahko nastaviš kvaliteto zajetega videa. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Saj pri vseh lahko nastavljaš kvaliteto,samo pri nekaterih moraš biti expert pri drugih pa je vse skupaj poenostavljeno. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Men pa špil krešne po parih sekundah, če uporabljam mirillis action. Pa piše DX9, a ni to DX11 špil? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Te proge si ni težko zapomnit? Katero pa si je potem težko zapomnit,če ne te,ki je dolga več kot 20 Km? OK, obstaja še trento,ki je tudi dolga,ampak pol toliko ni nevarna in zahrbtna kot tale šlajfa. Meni recimo samo zaradi tega ni zanimiva,ker je predolga,...Je pa fajn gledati vaše posnetke,kako se naganjate po šlajfi Kako bo še le,ko bo izšla uradna skenirana verzija Targa Florio. 74km, in več kot 700 ovinkov, no jsz jih poznam Pa še to, Trento Boldone je altroke težja proga kot na Nordschelife. Poznam tudi to, pa vem. Ozka, z polno zahrbtnimi ovinki, za razliko od Nurra, kjer so vsi ovinki skoraj vidni v naprej. Predolga? Dobrih 5 minut na krog? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Ja ti furaš 5 minut,jaz pa 8 Morda pa mi bo šlajfa postala všeč,ko pride skenirana,saj so te,kar sedaj furamo le slab približek realni,sploh pa tale,ki jo je Snoopy konvertiral iz rF. Ampak bolje to,kot pa kamen v hrbet,kajne Mitja Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Men pa špil krešne po parih sekundah, če uporabljam mirillis action. Pa piše DX9, a ni to DX11 špil? Meni sicer program deluje normalno,ampak sem bil tudi sam presenečen,ko sem videl,da piše DX9,ampak to je napaka v programu,ker ne gredo z časom naprej in program ne podpira in ne pozna Dx11. Igra ti pomojem crasha zaradi nastavitve programa,saj ti pobere preveč resursov(ram,cpu). Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Ne mislim to. Vidi se Roll v videu, pa zelo se giba gor in dol. Drugače, vožnja super. Jaz zadnjega dela proge sploh ne poznam. Še sedaj ne vem kaj misliš. Lahko malce bolj opišeš? thx Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Lock to horizontal maš vklopljen. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Tega sploh še nisem videl, nazadnje sem spreminjal nastavitve pred mnogimi meseci. Jst samo GASA Me sploh ne moti nič ps: bom pogledal, pole ko pridem domov. Thx Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Doma končno Sem probal še jst 1 krog z Lotusom Evora GTC na Nurru in čas 6:59.781 (se da še kar dosti hitreje). Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 18, 2014 Share Napisano May 18, 2014 Ali lahko še FF nastavitve prilepiš tukaj. Pa ne vem kaj sem nastavil, da ko slučajno zletim iz steze, se mi volan razštela in ne gre več naravnost? Citiraj Link to post
Recommended Posts