zokid 772 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 bravo ded, skoda samo da nisi se vključil vroče momente, drugače pa pohvalno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Hvala legenda Cilj mi je bil,da se poskusim,če sploh znam komentirati dirko. Res je,manjka kar nekaj bojev v ospredju,ampak kaj dosti gradiva itak nisem imel,ker sem kar hitro odnehal,kot sem že v videju opisal. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Nordschleife z Zondo R, čas 6:33.4 https://www.youtube.com/watch?v=N4bGjjr98m0&feature=youtu.be Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Nordschleife z Zondo R, čas 6:33.4 https://www.youtube.com/watch?v=N4bGjjr98m0&feature=youtu.be Bravo Drugače pa res čudno zgleda ko maš kamero naštimano Lock to Horizon. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Hvala. Kaj bi pa mogu met? Da se premika v smeri volana? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Ne mislim to. Vidi se Roll v videu, pa zelo se giba gor in dol. Drugače, vožnja super. Jaz zadnjega dela proge sploh ne poznam. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Meni osebno je ta proga pretežka,saj je toliko ovinkov in mi je ful težko tako dolgo držati idealno linijo,saj se ovinki kar vrstijo,cesta pa je ozka in že najmanjša napaka je usodna. Za to vsaka čast voznikom,ki jo celotno odpeljejo brez napak,sploh pa v realnih zmogljivostnih dirkah. Ponoči si je sploh ne bi upal furat Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Bonča maš slučajn setup z bolj mehkim suspensionom ? Če lahk deliš. Js sm z osnovnim naredu 6:54 čas ampak na parih delih je tak nemirn in poskakuje da enostavno moreš pelat počasnej kot bi pa lahk če bi proga bila dokončana. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 16, 2014 Share Napisano May 16, 2014 Ta setup, ki sem ga tle uporabljal sem naredil sam in je kar uredu, se da peljati. Ampak je treba vedeti, da je avto "žvav" in ni setupa, ki bi omogočal lahko vožnjo. Se pa s tem da res dobr pelat. Setup Zonda R Nurr. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Evo še moj krog okol Nordschleife. Prvič mi je ratal brez VEČJIH napak, ampak napake so še vedno ble. Krog je bil takoj iz boksov. V naslednjem sem naredu totalkl Snemal sem med vožnjo z Dxtory. Zakon program. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Pohvalno, nekaj napakic proti koncu, ampak bo. Koliko je bil pa čas kroga, če sodim po tistih časih, bil približno 7:04. ps: to progo si ni tako težko zapomniti, ampak ko se gre za milimeter postane proti koncu kroga kar zahrbtna. To se lepo vidi na tem posnetku in ko se pojavi 1. napakica se te le še vrstijo. Ampak si jih lepo in mirno obvladal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Te proge si ni težko zapomnit? Katero pa si je potem težko zapomnit,če ne te,ki je dolga več kot 20 Km? OK, obstaja še trento,ki je tudi dolga,ampak pol toliko ni nevarna in zahrbtna kot tale šlajfa. Meni recimo samo zaradi tega ni zanimiva,ker je predolga,...Je pa fajn gledati vaše posnetke,kako se naganjate po šlajfi Kako bo še le,ko bo izšla uradna skenirana verzija Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Targa florio si je težje zapomnat..šlajfa je izi proti njej.. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Ja,to so same težke proge. Jaz imam raje normalne Gp proge(Vallelunga,Spa,Brands Hatch,...),te zgoraj omenjene so za mene ekstremi. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 17, 2014 Share Napisano May 17, 2014 Evo še moj krog okol Nordschleife. Prvič mi je ratal brez VEČJIH napak, ampak napake so še vedno ble. Krog je bil takoj iz boksov. V naslednjem sem naredu totalkl Snemal sem med vožnjo z Dxtory. Zakon program. Ta Dxtory je ful dober program,ker ne obremenjuje toliko procesorja,kot recimo fraps,ampak kaj ko so fajli na koncu veliki par giga,sploh,če imaš nastavljeno boljšo kvaliteto. Jaz sem napravil prej v Vallelungi 3 kroge pa je bil fil velik 25GB,kar je presneto dosti Raje uporabljam replay,je pa problem,če je dirka dolga 15-20 krogov ne posname cele dirke. Citiraj Link to post
Recommended Posts