Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

Ja proga je res lepa, mogoče lahko sam mal 3d drevesov odstraniš ker res dost požirajo, za tako progo bi pričakoval ene 30 frejmov več ampak je pa lepa, čeprav nekatera drevesa so malo prozorna :D Ampak je pa asfalt fajn narejen

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Ja proga je res lepa, mogoče lahko sam mal 3d drevesov odstraniš ker res dost požirajo, za tako progo bi pričakoval ene 30 frejmov več ampak je pa lepa, čeprav nekatera drevesa so malo prozorna :D Ampak je pa asfalt fajn narejen

Sem za test probal čisto brez vseh dreves. Ne boš verjel, ampak sem mel samo 10-15 fps več. Tako, da se ne spača nič tikati. Ne bom pridobil niti 5 fps (dela je pa še pa još - ja če bo folk dajal po 5€ na glavo komot, drugače pa ni šans).

@Selčan: Lahko narediš fotko o prozornih drevesih? Da popravim to.

@Teammate: ja sedaj ti vse lavfa ko imaš stroj :)  Ja, sedaj sem se že kar izvežbal, je pa res, da sem jo pacal še več časa kot Grobnik - no, ampak se je pomoje splačalo.

Po vseh popravkih jo bom objavil na rd. Dovoljenje od avtorja sem dobil, čeprav ni niti ena stvar več ista.

Ne res,kateri app pa je zares nujen,da lahko zaključiš uspešno dirko? Če so pnevmatike že znucane to čutiš na volanu. Na katerem mestu se trenutno nahajam ima že igra. Če želim videti,kdo je na levi in desni strani pogledam z tipkama na volanu. Edino za ligaške dirke je morda potrebna aplikacija za sekanje ovinkov. Vse ostalo je napoti na zaslonu.