Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

Mitja, zakaj ne? Pri nizkih hitrostih ti aerodinamika prav nič ne pomaga. Če se morda še spomniš, Dekleva je na Mobikrogu z Cliom bil hitrejši kot Beetle in Leon z 500+KM ;) 
Meni se ne zdi, da bi bil avto prehiter v srednje hitrih ovinkih :) 

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Mitja, zakaj ne? Pri nizkih hitrostih ti aerodinamika prav nič ne pomaga. Če se morda še spomniš, Dekleva je na Mobikrogu z Cliom bil hitrejši kot Beetle in Leon z 500+KM ;) 

Recimo vzemimo za primer ovinek Lakat na Grobniku (desni ovinek na najnižji točki dirkališča). 

Clio gre okoli z 140km/h kar je isto kot GT3 avti. Recimo en avto primerljiv Cliotu gre z max 120 km/h (recimo Lotus 2 Eleven ali KTM X-Box). Lahko pa da se motim, pa da je ta Clio res vrhunsko zrihtan na podvozju, trd je res full). Še V8 (aust. serija) gre počasneje skozi Lakat.

Recimo vzemimo za primer ovinek Lakat na Grobniku (desni ovinek na najnižji točki dirkališča). 

Clio gre okoli z 140km/h kar je isto kot GT3 avti. Recimo en avto primerljiv Cliotu gre z max 120 km/h (recimo Lotus 2 Eleven ali KTM X-Box). Lahko pa da se motim, pa da je ta Clio res vrhunsko zrihtan na podvozju, trd je res full). Še V8 (aust. serija) gre počasneje skozi Lakat.

to ne lih najbolj drži... Clio kar jst vem ma slick gume, 2 eleven in X-BOW mata pa semislick in od tukaj ta razlika :) V8 je pa 300kg težji, tko da tista ladja je lahko srečna, da gre tam skozi 140 xD

v8 gre 145, za cliota pa nisem gledal. meni se ne zdi preveč prilepljen, ker je narejen, da gre hitro skozi ovinke in ne ravnine... pač je lahek in ima slick gume, meni se ni zdelo, da sem kje nemogoče hiter... sej tud nč nism reku, da si pameten, samo povedu sm, od kje bi lahko bla ta razlika ;)

Ima mogoče kdo podatek o času Cliota na Grobniku v RL?

Pelje se res super, kljub občutku prilepljenosti na asfalt, ampak kot si Blaž povedal, res je, je lahek, slick gume in vse teži k temu, da je avto hiter skozi ovinke, po ravnini razvije kar pač lahko razvije s tem "bogim" motorjem. Je avto narejen za zaprte proge. To bo super avto za naše fun (ali ligaške) dirke. Kaj menite, ste za eno fun dirko?

zdej sm vozu v8 po grobniku in je zelo zabaven za vozit tam okrog, za clia pa nevem... Pač je avto, ki gre hitro, ampak ni avto ki je zanimiv, ko gre hitro. Maš grip in pol nimaš gripa in understeeraš. Je pa avto, ki bi bil enakovreden za vse in ne pretežek za ga vozit, kar se prevede v zanimivo dirko, pa še pilit se da dirkanje z njimi. Jst sm za :D

V resnici? Dokaj dober, če odšteješ, da je cel razpokan, ampak to ne igra take vloge.

Adelaide ne bom tikal, imam pa v načtru narediti progo Nogaro, super proga za mid-speed avte.

A, no potem je res, da ima Clio le prev gripa, saj to se vidi. Je res, da je avto, ki je prirejen, da "se drži", ampak toliko pa spet ne (recimo Clio v rFactorju, ki smo ga vozili, je bil dosti bolj realen). Ampak, ga je užitek voziti. A kdo ve, kdo ga je naredu? Se lahko ta opažanja pove razvijalcu, da le to odpravi.