Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Vsi vemo,da obvladaš sceno in nevem,če ni že čas,da narediš nekaj čisto od začetka in bo samo tvoje,ker vem,da si si pridobil zelo dosti izkušenj ;) Recimo eno GHP ali kakšen rally stage (seveda slovenski). Tako kot Bojan. Recimo za Rally maribor(meljski hrib) ti lahko priskrbim posnetke celega steag-a,podrobne slike,naklone,dolžino,GPS podatke ti pa vse to spraviš v 3D obliko v igro. Ja,takrat pa bi res doniral ;)

Dajte, lotite se dela.

Mene osebno nič od tega ne interesira. Tako, da najverjetneje ne bo nič, na žalost. Saj bi hitro kaj spackal skupaj, ampak če hočem zadevo narediti AC podobno, potem bi šlo pol leta ali več. Nima smisla. Razen, če me kdo sponzorira (ni mal v igri, verjemite). Pa ne da bi bil pohlepen, znanje in trud se pač danes plača.

Arne, jaz bi samo še pol podaljšal od Cerkna do Straže - Idrija - Godovič - Logatec (da se malo povprečna hitrost dvigne) :twisted:

Ja sam pol nastane iz brzinca kar Targa Dopudja un ko smo že tam lah pa naprej na Vrhnika-Žiri... jah pol pa spet Trebija in tako dalje. :D

Sej zdej pride en track building softwer vn da ti importa gps data in imaš višino pa layout že skiciran za rečt. Sam za tok km detajlov su dobr pa 10 let. :P