Mitja Bonča 583 Napisano May 20, 2015 Share Napisano May 20, 2015 POZOR: evo Miha (Fabjan), jutri boš lahko povedal kakšna je razlika med pravim Spielbergom in mojim. Ti si bil letos gor, pa me zanima kakšno bo tvoje mnenje, ok? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Zmenjeno, komaj čakam Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Miha, ali imaš kaj slik od tam? Mitja, go go go... Čakamo.... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Nisem kaj dosti slikal, razen par avtov k je bil nek show/salon tam. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 (urejeno) 200 km/h je cca 55 m/s. Pri 30 fps to pomeni racunanje fizike in refresh ekrana na vsakih prevozenih cca. 1.8m. Kako sploh lahko zadanes break pointe, apexe, se priblizas varno drugemu avtu z tako resolucijo mi ni povsem jasno. Je nekako tako, kot bi vozil kamion, ja. Ampak se navadiš predvidevat. Problem nastane, ko se približuješ limitu in avto začne plesat. Takrat bolj ali manj ugibam kot volana, ki bo avto poravnal... Pri dirkanju z drugimi avti pa tudi nimam problemov, ker znam predvidevat, kaj bo drug naredil (na prvi testni dirki na Grobniku sem imel 20-25 fps ). Je res, da ni fajn met preveč dreves in podobnih objektov po nepotrebnem, ampak, da se pa zdej nam prilagajate, k nimamo za pol dober komp, je pa tud malo zgrešeno. E: Tole gre na počasnih ali low grip avtih, ampak pri npr. GT3 sem pa mrzu Uredil May 21, 2015 - terga Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Spielberg beta 1 na voljo (by Mitja Bonča). Če slučajno je kdo, ki ne ve katera proga je to, naj ne skrbi, to je nam zelo znana in celo najbližja prava dirkalna steza v Avstriji, imenovana Red Bull Ring, oziroma bivši A1 Ring ter Zeltweg. Značilnosti: - proga ima obliko iz letošnjega leta 2015 in vse kar je na in okoli nje - asfalt je prave barve + zavorne oznake - je za za 30 voznikov (pits in štartna mesta) - 3d trava in drevesa - delujoči semaforji (rdeče in zelene luči tudi okoli same proge) - ogromno detaljov (če ste pozorni) - pravilna postavitev sonca - ... Uživajte in povejte svoje mnenje Mitja 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Že server laufa . Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Spielberg beta 1 na voljo (by Mitja Bonča). Če slučajno je kdo, ki ne ve katera proga je to, naj ne skrbi, to je nam zelo znana in celo najbližja prava dirkalna steza v Avstriji, imenovana Red Bull Ring, oziroma bivši Zeltweg. Oziroma A1 Ring. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Mitja, jaz bi malo povečal "luknjo" v zadnjem zavoju, povsem na notranji ob robniku. Tam v resnici kar padeš noter, motoristi se vsi okrog nje vozijo. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Mitja, jaz bi malo povečal "luknjo" v zadnjem zavoju, povsem na notranji ob robniku. Tam v resnici kar padeš noter, motoristi se vsi okrog nje vozijo. Misliš na desni strani v desneme zavoju? Marjan, kje je Porsche? Daj nam link Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Ja, povsem zadnji zavoj pred ciljem, povsem na notranji strani Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Mitja, jaz bi malo povečal "luknjo" v zadnjem zavoju, povsem na notranji ob robniku. Tam v resnici kar padeš noter, motoristi se vsi okrog nje vozijo. Misliš na desni strani v desneme zavoju? Marjan, kje je Porsche? Daj nam link To ima pa Tomaž nekaj. Samo preko ZS . Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Mitja res full lepa proga Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Spielberg beta 1 na voljo (by Mitja Bonča). Če slučajno je kdo, ki ne ve katera proga je to, naj ne skrbi, to je nam zelo znana in celo najbližja prava dirkalna steza v Avstriji, imenovana Red Bull Ring, oziroma bivši Zeltweg. Značilnosti: - proga ima obliko iz letošnjega leta 2015 in vse kar je na in okoli nje - asfalt je prave barve + zavorne oznake - je za za 30 voznikov (pits in štartna mesta) - 3d trava in drevesa - delujoči semaforji (rdeče in zelene luči tudi okoli same proge) - ogromno detaljov (če ste pozorni) - pravilna postavitev sonca - ... Uživajte in povejte svoje mnenje Mitja Kaj to dela Skywalker team Citiraj Link to post
Recommended Posts