Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

Albert Park (Melbourne)  (naslednja na pravem urniku V8 Supercars, kot preddirka za F1)

Pukehohe

Barbagello

Adelaide, Surfers Paradise, Eastern Creek so vse na RaceDepartment. 

V8 maš par strani nazaj. :P Me pa skrbi, ker s temi avti pomoje ne bomo tako izenačeni kot z GT3, ker tole ni prilimano na stezo kot tisto. :P

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Albert Park (Melbourne)  (naslednja na pravem urniku V8 Supercars, kot preddirka za F1)

Pukehohe

Barbagello

Adelaide, Surfers Paradise, Eastern Creek so vse na RaceDepartment. 

V8 maš par strani nazaj. :P Me pa skrbi, ker s temi avti pomoje ne bomo tako izenačeni kot z GT3, ker tole ni prilimano na stezo kot tisto. :P

Jaz mam pa še Sandown, Oran park in Phillip island...Še mal pa bo za prvenstvo :shock:

Zdaj sem malo sprobal to V8 žvad na šlajfi od snoopy-ja in je avto super za vozit. Te robnike preskakuje kot srna in se ga da prav fino obdržati na cesti,ko pristane z kolesi. Ko pa sem gledal replay pa je zares fascinantno,sploh zvok je super narejen. Kaj morda kdo ve,ali je to delo katerega moderja ali je morda konvertano,ker model se mi zdi super narejen.

Pomoje je konvertiran V8 mod iz rfactorja. V8Factor by ORSM.

Tega se je uporabljalo v vseh boljših ligah (TPS, SRP,...)

Moje osebno mnenje da je to sigurno TOP3 mod glede fizike. Tud časi so zlo podobni pravim V8 časom na istih stezah. Se pa pelje tok hitro Spa kot GT2 in GT3 avtomobili :D Sam da je večji užitek.. (počasnejši v zavojih, hitrejši na ravnini)