Mitja Bonča 583 Napisano December 27, 2014 Share Napisano December 27, 2014 Ta reč nima žlajfov, ali se motim? Sem probal eno 0.9 verzijo prej, pa ni imela. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2014 Share Napisano December 27, 2014 Seveda delujejo zavore,kako pa misliš,da jaz vozim to zverino?! Celo server sem imel postavljen z tem dirkalnikom. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 27, 2014 Share Napisano December 27, 2014 No cool, spraševal sem, ker na eni od prejšnjih verzi niso, pa če se ne motim, je prav tako bila 0.9. Sprobam. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2014 Share Napisano December 27, 2014 To kar sem ti jaz dal je verzija 0.9a. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 30, 2014 Share Napisano December 30, 2014 Mazda 787b je posodobljena na 1.1. Download Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 Honda NSX beta released http://www.virtualr.net/honda-nsx-assetto-corsa-beta-released 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 To je še krepka beta,ki pa obeta veliko. Bom počakal do končne verzije,ko bodo porihtali,da bo avto tipi-topi. Edit: Ni mi dalo mira in sem sprobal in moram rečti,da je kar dober. Nekaj zadev še mora popraviti in bo prava bomba Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 To je še krepka beta,ki pa obeta veliko. Bom počakal do končne verzije,ko bodo porihtali,da bo avto tipi-topi. Edit: Ni mi dalo mira in sem sprobal in moram rečti,da je kar dober. Nekaj zadev še mora popraviti in bo prava bomba Dobro da si probal in ugotovil, da je ta beta pravzaprav boljše realizirana kot večina "končnih" produktov in se lahko brez problema kosa z Kunos ponudbo. sicer nič čudnega, saj ima model že več let "tweakanja", najprej za rfactor, potem rF2 in zdaj še za AC. In vse to izpod rok enega najboljših moderjev, ki so kadarkoli obstajali neglede na platformo. Podobno kot Cobra bi lahko tudi ta model bil vključen v standardno Kunos ponudbo. Verjetno tudi ni skrivnost, da se pričakuje tudi tisti tadrugi model, ki pravtako že krasi rf in rF2. Upamo lahko, da se bo(bosta) lotil(a) še kakšnega avtomobila in da ne bo ostalo "samo" pri dveh modelih. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 Sem se razjezil in nadaljeval začeto pred nekaj meseci. Sedaj je toliko, da sem se že lahko zapeljal. Okolica še sledi! 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 No, to j pa zakooon. Da se še z virtualnim avtom zapodim po stezi, ne sam s svojim:-) Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 Ful zakon. Komaj čakam Grobnik. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 10, 2015 Share Napisano January 10, 2015 Danes bo najbrž na voljo Grobnik, če mi uspe urediti še AI (ki mi dela kar nekaj preglavic) tako kot mora biti, da se tudi prehitevajo (ne samo vozijo v koloni, kot pri večini konvertiranih prog, če ste to opazili). Pa še dežurn sem v službi (upam, da me pustijo pri miru ). Urediti morem še skidmarkse (zavorne ostanke gume na cesti - prednastavljene pravzaprav, da ni samo čisti, oprani asfalt). Malce bolj "polno" deluje vseskupaj. In potrebujem še vsaj 3 kamere. Upam, da bo, thumbs up. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 10, 2015 Share Napisano January 10, 2015 Automotodrom Grobnik na voljo tukaj. 3 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano January 10, 2015 Share Napisano January 10, 2015 Hvala obema, Bojanu in tebi. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 10, 2015 Share Napisano January 10, 2015 Bonča ti si car Citiraj Link to post
Recommended Posts