DDF1 170 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Miha kot kaže bom res moral izklapljat telefone, so se nekateri razvadili Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 @Marjan, sedaj je nova verzija že mnogo popravljena, v novi se da uporabljati še vse dodatne dele proge (robnike in razne podlage) brez kazni. Bomo sprobali, ampak ne še danes. ps: se opravičujem, ampak morem povedati, tale Seat mod je toliko "kr neki", da bi mene bilo sram to dati ven v javnost). In dela sramoto AC. Ven z njim! 1 1 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 @Marjan, sedaj je nova verzija že mnogo popravljena, v novi se da uporabljati še vse dodatne dele proge (robnike in razne podlage) brez kazni. Bomo sprobali, ampak ne še danes. ps: se opravičujem, ampak morem povedati, tale Seat mod je toliko "kr neki", da bi mene bilo sram to dati ven v javnost). In dela sramoto AC. Ven z njim! zakaj? pač nisem še testiral, ampak kaj mu fali? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Po mojem mnenju nič. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Sej zdej sm šu pogledat komentarje. Kar sm opazu je bil samo en kreten (ime: Blame. tip misli da je prjeu boga za jajca), k ni maru moda. Vse ostalo so bli ljudje pozitivni. Od kje se tebi mitja zdi mod tako slab, da bi ga blo treba zbrisat nimam pojma... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Če je tebi všeč, potem ok, meni ni. Je s tem kaj narobe? A če poveš po pravici, je to danes že vse narobe? Celo en minus vote! Sucks.đ Ok, zakaj... Dajte se naučiti sprejemati tudi kritike in najpomembneje, povedati svoje mnejne, ne pa samo copy paste večine! Pač nobeden nima jajc šimfati, vprašanje zakaj, jaz se v to ne bom poglabljal, meni osebno mod ni všeč in pika. Nisem tip človeka ki rabi en teden da potem kao pogrunta, da je mod oh in sploh. Pač takoj vidim kaj je narobe in kaj mu manjka: - nastavitve določenih segmentov so čisto mimo - glas motorja slab. nerealen - koliko ma tareč konjev? original jih ma okoli 270 če se ne motim - prestave: 1. do 50km/h, 2. do 80km/h, 3... (realno?) pa še ni mogoče spreminjati menjalnega razmerja - zelo dirkalno - razvijanje hitrosti je vse prej kot vrlina vozila - fizika je najslabša kar videno v AC do sedaj (turn-in, mid-turn), zaviranje - pa še, pa še (to je samo nekaj za lajke) Če mene vprašaš, mod zelo spominja na fiziko in rF (čisto iste lastnosti). Sem videl pravi avto letos na Vranskem, če je to kaj podobno tistemu, potem res ne vem... 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Jokat... Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Če je tebi všeč, potem ok, meni ni. Je s tem kaj narobe? A če poveš po pravici, je to danes že vse narobe? Celo en minus vote! Sucks.đ ...ni pa slabo, če argumentiraš zakaj se ti tko zdi. Nisem še sprobal moda, tko da samo izjava da dela sramoto, nobenemu prav nič ne pomaga. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Jokat... Ne sploh ne, to bi bilo treba povedati razvijalecem moda, da to popravijo. Ima pa potencial, ampak dela bo veliko. Pač pri vozilih ni samo zunanji izgled (kar bolj ali manj velja za proge, pa tudi pri teh je dela ogromnooo, sploh zaradi kompleksnosti le teh), ampak vse prej drugega, se pravi kako fiziko pravega vozila prestaviti preko števil (ogromno njih) v špil. Ni to simple job. @Matej, napisano v kratkem zgoraj. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Jokat... Ne sploh ne, to bi bilo treba povedati razvijalecem moda, da to popravijo. Ima pa potencial, ampak dela bo veliko. Pač pri vozilih ni samo zunanji izgled (kar bolj ali manj velja za proge, pa tudi pri teh je dela ogromnooo, sploh zaradi kompleksnosti le teh), ampak vse prej drugega, se pravi kako fiziko pravega vozila prestaviti preko števil (ogromno njih) v špil. Ni to simple job. @Matej, napisano v kratkem zgoraj. Sej nism reku, da je narobe. Reku sm, da so vsi razen nekoga, k mu nič ni prou nč vredu, rekli, da je mod soliden in pa, da nisem še stestiral. Vprašal sem te zakaj, kar se mi zdi ironično glede na tvoj odgovor. aja, glede menjalnika, tvoj "zelo dirkalno" sarkazem odpade: člen 30. It is not authorised in any case, manipulation and/or any modification. All gearbox rebuilding,repairs or modifications must be carried out only by SEAT Sport S.A. ekipe so zelo omejene, kar lahko same zbirajo je samo: - Brand and the type of coolant used in the engine and the gearbox. - Brand of fluid brake. - Brand and type of engine oil. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Mod je testiralo mislim da 5 voznikov pravega Seat Leon Eurocupa. Mislim, da so znali povedat, kaj in kako. Če ti sam avto ni všeč za peljat okej, ne pa govorit da dela sramoto in da je zanič narejeno, če ne veš kako mora bit. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Avto ima 330KM, menjalnik je 6 stopenjski DSG - dvomim, da se da prilagajat prestavna razmerja... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Ja je videti ja, da ima toliko konjičev. Tudi na Project Cars dela xxx pravih dirkačev, bomo videli rezultat (to so itak buče, kdo komu pomaga). Ma nima veze, nobenemu ne silim nič, svoje sem povedal, če je pa vam všeč, pa naj bo tako. Stvar lastnega okusa. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Jaz še nisem probal, tako da ne vem. Samo popravil sem te, ker si napisal, da je 270KM pa da se menjalnika ne da nastavljat ... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 16, 2014 Share Napisano December 16, 2014 Original avto, to mislim, ne predelani. Ta pa itak da jih ima več, no kar konkretno več, tako da bi zadeva morala malce bolj leteti. Probaj no, pa boš videl. Citiraj Link to post
Recommended Posts