Borut Belcijan 30 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Sem se majčken zagovoru, očitno do jutra ne grem spat KTM ga zmaga Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Assetto Corsa SEAT Leon Eurocup 2014 Nove preview slike Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Tole bomo pa naredili prvenstvo če se bo peljalo kot je treba Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Prej kako fun dirko 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Jaz bi prej stavil na DTM. Izgleda hudo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Tudi prvenstvo ne bi bilo slabo, če bo kaj kmal zuni. Rabimo nekaj, da zapolnimo tiste vikende, ko ni GT3 prvenstva in zato, da lahko tisti, ki tam ne bodo prišli med TOP24, vozijo nekaj drugega. 5 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Tako je, se strinjam s šefom Mitja, da imamo med GT3 še eno prvenstvo z tako hitrimi dirkalniki po mojem nima smisla Sicer pa malo dvomim da bo tole kaj kmalu zunaj, glede na to da delajo mod za AC, rF in rF2... 2 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Tudi prvenstvo ne bi bilo slabo, če bo kaj kmal zuni. Rabimo nekaj, da zapolnimo tiste vikende, ko ni GT3 prvenstva in zato, da lahko tisti, ki tam ne bodo prišli med TOP24, vozijo nekaj drugega. To bi bilo pa odlično, avtomobilov je dosti, še jaz lahko katerega prispevam da odpeljemo kakšno fun dirko. Take dirke so mi še bolj všeč. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 (urejeno) STVARI ,KI NAJ BI RABIL ZA ONLINE DIRKE 1.OSNOVNE STVARI: POVEZAVA 1.1povzetek oz kaj ti pride prav: F11-VIRTUALNO OGLEDALO F9-REALNI ČAS TVOJ /NASPROTNIKI(3 FUNKCIJE) ctrl-L----IMENA NASPROTNIKOV ctrl-Q----IZKLOP SLIKE POŠKODB 1.2.applikacije:ko si v igri, (KO ZAČNEŠ VOZIT)greš z miško desno k robu ekrana in se ti prikažejo app.s klikom na njih se ti odprejo(nekatere izmed njih lahko poljubno postavljaš po ekranu) 1.3.tuje aplikacije:v menuju igre (option-general)obkljukaj applikacijo kazen vožnje skozi boxsov: POVEZAVA Aplikacija preverja sekanje ovinkov brez nadležnega 5s penaltyja. Enostavno vam v chatu izpiše, da ste sekali. Po več kot treh, boste dobili kazen vožnje skozi bokse. Tudi to napiše v chat. V logih se ta chat log tudi izpiše. Tako bomo z lahkoto ugotovili kdo ni peljal skozi bokse, ko je dobil kazen. Ko se peljete skozi bokse, se ne smete ustaviti (menjati gum, dolivati goriva), drugače se kazen ne umakne priporočam še nekaj applikacij-(kar jaz uporabljam) ptracker: POVEZAVA ali pa old scool pitboard #33 : POVEZAVA real head motion: POVEZAVA k-shift: POVEZAVA helicorsa(radar): POVEZAVA vse aplikacije: POVEZAVA,POVEZAVA Tuje app.povzročajo težave(AC STAFF VEDNO OPOZARJA,da te app.uprabljajte na lastno odgovornost ),ker niso optimizirane za vse računalnike.+verzije ac-se stalno spreminjajo. ps.ob vsaki novi verziji AC-ja je dobro zbrisat tujo app.in na novo naložit(pogledat na forum o kompaktibilnosti z novo verzijo) 2.1.PROBLEM"RAZBITA ŠIPA" : http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2064-osnovni-podatki-in-obvestila/#entry85644 2.IMENA NASPROTNIKOV:poljubno lahko spremeniš razdaljo,do kamor se bo prikazovala,veličino napisa, itd...(C:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg-name_displayer) 3.BOXI(menjava gum) ac verzija 1 01-BOX deluje le ONLINE in to samo na dirki(za testirat greš lahko na en prazen server,daš next session do dirke) 4.POST PROCESS FILTER (me drugim tudi svetlejše--veliko bolj vidne- zadnje luči ob bremzanju) Aktivira se ga v video nastavitvah+ v APP. desno na zaslonu Še trije "tuji" pp-ji za realističen pogled(uporabljam Pitone 1.4+moj ppf):POVEZAVA ,POVEZAVA, POVEZAVA 5.DIRKALIŠČA-AVTI (narejeni legalno od moderjev,res odlični označeni kot TOP) : POVEZAVA Vse rešljive probleme ,pa tudi ne,dobite na : POVEZAVA Uredil May 5, 2015 - baty 5 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 To z šipo je bomba, včeraj vozim na enem serverju pa me je samo pipnil in je šla prva šipa. Zelo moteče. Hvala za info. Je pa tako, vozit na nekih serverjih je brez veze, ker nekateri to ne jemljejo kot dirkanje za zabavo ampak bolj kot kakšne crash dirke. Ali bolj podobno dirkam v NFS ko zbijaš dirkače ven in še to majo vklopljeno brez poškodb. To sem osebno že nemalokrat doživel. In meni osebno to zbije voljo do zabave. Moram pa pohvalit ekipo na SLORACING in GTSR, ki se trudijo, da imamo omogočeno tekmovanje, da se zabavamo in se med seboj pomerimo. Verjamem da je dela veliko. Najlepše mi je pa je to, da kogarkoli kaj vprašam pa naj bo med organizatorji ali fanti tukaj na Sloracingu, zmeraj dobim odgovor in pomoč. Tako, da pohvala gre vsem. 4 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2014 Share Napisano November 13, 2014 V vednost: v izdelavi imam progo Sochi. 6 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 14, 2014 Share Napisano November 14, 2014 V sekciji [AC MODS] - Dirkalniki so popravki za Corvette C6R in dodan nov mod Koenigsegg one1. Pa obilo ožitkov 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 15, 2014 Share Napisano November 15, 2014 Sochi sem zrihtal do te mere, da sem se včeraj zapelu okoli. Ampak še full manjka. Mi pa osebno proga ni nevem kaj všeč, preveč 90 st. ovinkov. Jeb. Tilke. Spel se že enkrat v penzijo. Bo pa proga luškana, to pa ja. 3 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Evo ena zanimiva zadeva. A pit lane penalty app for repeated track cutting Download Mogoče bi jo danes lahko v Imoli testiral, tisti ki boste vozili. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Zanimivo,da se moderji bolj trudijo kot razvijalci. Imam zadnje čase občutek (na AC forumu) kot,da nismo več deležni takšne pomoči z strani razvijalcev kot na začetku. Bog ne daj,da napišeš kakšno kontruktivno kritiko na račun igre,ti kar post zaklenejo in se lahko jeb*š po domače rečeno. Prej ti priskočijo na pomoč izkušenejši forum obiskovalci in moderji,kot pa Kunos ekipa. Je pa mnoge razjezila informacija,da ne bo nočnih dirk in dežja. Slednje je bolj kot ne vprašaj,nočne pa ziher ne bo. No bomo videli kaj se bo izcimilo. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts