Mitja Bonča 583 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Zato ker ne vozim tolk, da bi vedu kako bojo gume zdržal cca.37 krogov na Nurbourgringu. Če bi ta reč prav delala, bi to vedu po petih krogih. A misliš da jaz pa vozil tako dolge stinte? Še enkrat nisem vozu več kot smo mel dolžine prejšnjih dirk. Vse kar pa ni prava dirka, pa ne naredim več kot 10 krogov. Še enkrat, kaj pa maš toliko za študirat? Lej, daj gor hard, pa z ne preveč divjo vožnjo probaš pripeljati do konca - as simple as that. Zdej je to še simple ko, bo pa enkrat 1.0 ven in obraba gum še bolj doterana, potem bo pa to malce drugače. Do takrat pa nimaš prav kaj komplicirat, pa pozabte že enkrat tiste apps-e, ki so kar nekaj. Raje odpeljite kakšen krog več za trening, pa bo to to Js tudi, čas kroga in tist kunosv obratometer pa je to to ja, jst še tega ne, ker ima itak vsak avto obratomer, hitrost in prestavo na dispelju (no mogoče kateri kaj nima, ampak ne brez veze, pač ne rabi, je recimo prešvoh, ala jugo, kva bi rabu obraztomer? džabe, itak je rabla vsaka prestava pol ure da je dosegla svoj max - no sej razumete). Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Hahahahahahahaha Bonča kva si se pa tolk razpištolu. Saj vse kar si povedal je res in drži. Več tega sranja imaš notri slabše dela vse skupi. Pa še če skoz bulš v te paragrafe zgublaš čas pa nisi skoncentriran in si povsod drugod sam na progi ne. Sej v realnem svetu a ma kdo sploh vpogled za obrabo gum in polovico te navlake ki je dostopna tukaj. Pomojem noben dirkač. On pelje hehehehehe Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Za določeno zmes gume se itak ve koliko naj bi zdržala na določenem dirkališču (to je cca 2 kroga+/-). Potem pa se itak sproti odloča, kdaj se gre na zamenjavo, pač ko časi krogov padejo pod določeno mejo (ko začne dirkač zgubljati preveč) je pač potrebna menjava asat. V tem ni nobene znanstvene. Pa še kot si rekel, vse kar maš na zaslonu te samo dekoncentrira, ker moreš posvečati pozornosti drugim stvarem. Jaz sem sploh pristaš bolj "old school" dirkanja, tako da se vsej tej moderni navlaki probam čim bolj ogniti (če se da seveda). 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Dejstvo je, da ti taki gadgeti včasih pomagajo pri kakšni odločitvi, izdelavi setupa, ipd. S tem si lahko pač pomagaš, ker nimaš ekipe mehanikov in inženirjev v boksih, ki bi ti svetovala kaj in kako. Se pa strinjam, da je to velikokrat vzrok za dekoncentracijo med dirkami in sem tudi sam že velikokrat zapeljal s proge, ker sem nekaj iskal po teh displayih 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Dejstvo je, da ti taki gadgeti včasih pomagajo pri kakšni odločitvi, izdelavi setupa, ipd. S tem si lahko pač pomagaš, ker nimaš ekipe mehanikov in inženirjev v boksih, ki bi ti svetovala kaj in kako. Se pa strinjam, da je to velikokrat vzrok za dekoncentracijo med dirkami in sem tudi sam že velikokrat zapeljal s proge, ker sem nekaj iskal po teh displayih No ja če si tak hlod ko jaz ti tud gadgeti ne pomagajo hehehehehehe.Je pa res da če delaš teste na določeni progi za setup pa je itak nepogrešljivo za določene, samo med samo tekmo pa skenslam vse razen tist obratomer ko je okrogel od AC ostane v desnem kotu. Je pa res kot je Bonča rekel, da se vidi po času in obnašanju avtomobila in že ob tem lahko veliko spremeniš, vidiš koliko krogov si zvozil in s kakšnim časom. No za vse ko se na koncu same dirke sekirate zaradi neuspeha, se priporočam. Kajti sekiram se namesto vas za samo 50€. Novi naročniki imate 10% procentni popust in darilo (videli boste solze iz mojih prelepih očk). 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 Fantje a mi lahko nekdo svetuje kako z Lotus 98T na 100% turbo odpelat 5 krogov. Lepo peljem lepo šaltam pa mi vseeno mašino kuri. Mislim da je to še napaka na samem modelu avta??? Ali pa ne. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 100% turbo je bil namenjen samo za kvalifikacijske kroge. Mašina ne zdrži pet krogov. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 sklopi damage prej kot greš v igro Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 sklopi damage prej kot greš v igro Samo potem ni več simulacija. Tudi v realnosti niso z 100% turbo bustom dirkali,ker je motor razneslo,kot je že Murn napisal. Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 aha, to je potem to, ga bom pa zadnje 2 kroga vključil na 100% Super HVALA Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 silicij: on je vprašal, kako lahko dirka na 100% oz. zakaj ne more dirkat na 100%. rešitev je da sklopiš damage, damage trenutno nima "nobenega" vpliva na avto. hočeš dirkat v dirkalnem trimu ali v kvalifikacijskem trimu, odločitev je tvoja. Mimo grede, tudi če bo vključil v zadnjih dveh krogih to ne bo simulacija, ker tega niso mogli delat v resnici 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 Potem takem pa ga pustim na 60%, saj že tak preveč leti Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 theres never enough boost Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 Potem takem pa ga pustim na 60%, saj že tak preveč leti Saj ga lahko imaš na 100% samo potem moraš paziti kdaj in kako menjaš prestavo,ker drugače gre motor v "k" 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 12, 2014 Share Napisano October 12, 2014 Potem takem pa ga pustim na 60%, saj že tak preveč leti Saj ga lahko imaš na 100% samo potem moraš paziti kdaj in kako menjaš prestavo,ker drugače gre motor v "k" Verjem da sem vse probal hehehehehhe. Sam saj pravim že tak preveč leti . Citiraj Link to post
Recommended Posts