Paps 597 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Sem najdu še enga 2 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Če bi znal delat animacije pa vse bi lahk mel celo modersko ekipo, bi tistgale lepga fordeka notr spravl. Aha bi šlo, saj pride, sam mal je treba počakat Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Tu ni naravnega talenta, samo neskončno nadrkavanje Ja pa je zelo pomembno,da imaš nekaj naravnega talenta,vsaj v smislu oblikovalskega in talent je že,da se ne pustiš zmesti in vstrajaš in se učiš,ker pri teh programih lahko po letih uporabe vedno najdeš nekaj novega. Smisel za oblikovanje je torej talent,vse ostalo pa je znanje,ki ga pridobiš z učenjem. Jaz imam talent za oblikovanje,risanje stripov itd.,.. in sem ta talent prenesel v Photoshop,ki je samo nadomestek papirja. Enako je pri 3D modeliranju. Vaja,vaja in še 1x vaja in čez leta bo sigurno viden napredek. @Borinjo ti samo vstrajaj in poglej si vodiče za 3D modeliranje,ki jih na AC forumu ne manjka in še zelo podrobno prikazujejo korak po koraku kako se naredi 3D model avta. Seveda pa se ne zaključi 3D modeliranje z modelom,kajti tukaj je potem še mehanika,fizika in seveda zvok avta,ki pa ga ti itak obvladaš Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Se bom kar sound modu držu, je že tukaj velik dela. Pa še veselje imam Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Če hočeaš znat delat z maxom, je najhitrejša pot z Lyndinimi tutorialsi. Se profi ukvarjam s tem in verjemi, da je to nahjitrejša pot. http://www.lynda.com/ (tle jih ne moreš naložit na comp, jih pa najdeš vse na tihem oceanu okrog karibov:) Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Paps, lepo si te avte naredil Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 Nova verzija Volvo truck 2.0 http://acmods.net/cars/volvo-race-truck/ Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 Tudi sam se profi ukvarjam z tem in se mi zdijo Lynda tutoriali en najslabših predlogov O_o Preveč direktno učenje ta gum naredi to, oni gumb pa to. Namesto da bi pokazali na primerih uporabo. Priporočam bolj kake Eat3D n stuff. En od real-time avtov katerega sem delal 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 Daj naredi to za AC Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Kdo bi to naredil???? Caterham, hočem ga heheheheheheheh Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Lahko poveste če poznate človeka ko bi to naredil, jaz naredim zvok. Točno tako odtrgan kot je na videu Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Upam da se ne bom moral 3d modelirat učit, ker po eni strani vidim da večina modarjev ne ve kaj so res legende....... No pa gremo za vsak slučaj XD Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Saj imaš primere, če tutorial dol potegneš. Priznam pa, da jo zelo hvalijo sodelavci in ne govorim iz "prve roke" in raje ne bom preveč pameten. Je pa vsak predlog dobrodošel za nekoga, ki se hoče naučiti uporabljati 3D orodje. Je pa 3D max za nekoga, ki kaj takega ni še nikoli probal podobno, kot če bi v avtošoli vozil F1. Rabiš nekaj let, da znaš zadevo pripeljat do roba zmogljivosti. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Uporablja kdo OV1 info? Vam kaže obrabo gum? Men stopinje, pritisk kaže, obrabe pa ne.. Bi pršlo prav za prvenstvo, da se ne bom na koncu po dratih vozu Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 Jst sem OV1 brisal dol, se mi zdi da ne kaže vse prav. Citiraj Link to post
Recommended Posts