Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Tu ni naravnega talenta, samo neskončno nadrkavanje 

Ja pa je zelo pomembno,da imaš nekaj naravnega talenta,vsaj v smislu oblikovalskega in talent je že,da se ne pustiš zmesti in vstrajaš in se učiš,ker pri teh programih lahko po letih uporabe vedno najdeš nekaj novega. Smisel za oblikovanje je torej talent,vse ostalo pa je znanje,ki ga pridobiš z učenjem. Jaz imam talent za oblikovanje,risanje stripov itd.,.. in sem ta talent prenesel v Photoshop,ki je samo nadomestek papirja. Enako je pri 3D modeliranju. Vaja,vaja in še 1x vaja in čez leta bo sigurno viden napredek.

@Borinjo ti samo vstrajaj in poglej si vodiče za 3D modeliranje,ki jih na AC forumu ne manjka in še zelo podrobno prikazujejo korak po koraku kako se naredi 3D model avta. Seveda pa se ne zaključi 3D modeliranje z modelom,kajti tukaj je potem še mehanika,fizika in seveda zvok avta,ki pa ga ti itak obvladaš ;)

Tudi sam se profi ukvarjam z tem in se mi zdijo Lynda tutoriali en najslabših predlogov O_o Preveč direktno učenje ta gum naredi to, oni gumb pa to. Namesto da bi pokazali na primerih uporabo. Priporočam bolj kake Eat3D n stuff.

En od real-time avtov katerega sem delal

arielatomgif.gif

Saj imaš primere, če tutorial dol potegneš. Priznam pa, da jo zelo hvalijo sodelavci in ne govorim iz "prve roke" in raje ne bom preveč pameten. Je pa vsak predlog dobrodošel za nekoga, ki se hoče naučiti uporabljati 3D orodje. Je pa 3D max za nekoga, ki kaj takega ni še nikoli probal podobno, kot če bi v avtošoli vozil F1. Rabiš nekaj let, da znaš zadevo pripeljat do roba zmogljivosti.