Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Za tiste, ki delate proge:

kot veste, morate po koncu vseh manevrov uporabiti AC-jev editor (ks editor), kjer se nastavi barve (svetlobo vseh objektov). No, teh je na progah ogromno, tudi čez 1000 in ker je potrebno za čisto vsak objekt nastaviti vsaj 4 parameter (ambient, diffuse, specular, specularEXP) ali več, sem jaz malce pop(izdil) in naredu en programček, v katerega vpišeš svoje vrednosti le teh parametrov in program nato spremeni vrednosti vseh parameterov (za vse materiale). Program pač leti čez ves *.ini file, in spremeni potrebne (ini file ima cca 50-70 tisoč vrstic!!!).

Tako, da sem full olajšal delo, ker 95% objektov ima iste parametere, tako da za določene se potem to lahko spremeni še ročno.

To sem spisal danes, huda zadevšna. Tako, da ko imaš progo zrisano v 3ds maxu (ali čem drugem) in določene vse objekte (road, grass, wall,...) samo poženeš ta programek in imaš skoraj vse gotovo (do sedaj sem se z spreminjanjem svetlobe vseh objektov zamudil par dni ziher, potem sem pogruntal, da je potrebno čisto za vse določen paramter še spremeniti, pa je šel še en dan - če sem sploh vse objekte našel na tako ogromni mapi, ponavadi ne).

Tako, da če kdo rabi naj pove, bom naredu še installer (za winse obeh verzij) in mu ga pošljem.

Bom vprašal na AC forumu, če lahko objavim (itak je program zakonit, ker imam firmo, ampak bo itak freeware).

Vem, še v beta verziji in plačljivo pa to, pa vseeno. Tole (slika sicer stara) izgleda zanimivo, 5 avtov serije Endurance GT :

A9Y0NNN.jpg

Stane (9.80€) četrtino ACja, če komu paše, na Aleševi strani je link, pa bo 3 kave manj spil. Pa še link do slik, nekaj je jih še rF2.

Upam, da se mu bo vloženo delo izplačalo, ko bo AC dobil vso podporo za MP, bo še bolj zanimivo.

Ali so za AC povsem odstranjeni RF2 logotipi?

Itak imaš zraven (na Downloads podstrani) tudi template za vsak avto, pa si ga poslikaš po svoje.

Bi bilo pa zanimivo videt avto (oz. reakcijo nanj), ki bi se npr na AC (zamenjaj po želji) serverju pojavil tudi z logotipi vseh ostalih trenutnih simulacij (rF2, pCars, GSC, RRE). A bi tu (verjetno) šlo za kršenje avtorskih pravic?