Borut Belcijan 30 Napisano September 8, 2014 Share Napisano September 8, 2014 Ne pijem alkoholnega,lahko pa Malt Ni panike,rad pomagam,če se le da in kolikor mi čas dopušča Pa kaj drugega Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Transfagarasan je posodobljen na t verzijo Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Za tiste, ki delate proge: kot veste, morate po koncu vseh manevrov uporabiti AC-jev editor (ks editor), kjer se nastavi barve (svetlobo vseh objektov). No, teh je na progah ogromno, tudi čez 1000 in ker je potrebno za čisto vsak objekt nastaviti vsaj 4 parameter (ambient, diffuse, specular, specularEXP) ali več, sem jaz malce pop(izdil) in naredu en programček, v katerega vpišeš svoje vrednosti le teh parametrov in program nato spremeni vrednosti vseh parameterov (za vse materiale). Program pač leti čez ves *.ini file, in spremeni potrebne (ini file ima cca 50-70 tisoč vrstic!!!). Tako, da sem full olajšal delo, ker 95% objektov ima iste parametere, tako da za določene se potem to lahko spremeni še ročno. To sem spisal danes, huda zadevšna. Tako, da ko imaš progo zrisano v 3ds maxu (ali čem drugem) in določene vse objekte (road, grass, wall,...) samo poženeš ta programek in imaš skoraj vse gotovo (do sedaj sem se z spreminjanjem svetlobe vseh objektov zamudil par dni ziher, potem sem pogruntal, da je potrebno čisto za vse določen paramter še spremeniti, pa je šel še en dan - če sem sploh vse objekte našel na tako ogromni mapi, ponavadi ne). Tako, da če kdo rabi naj pove, bom naredu še installer (za winse obeh verzij) in mu ga pošljem. Bom vprašal na AC forumu, če lahko objavim (itak je program zakonit, ker imam firmo, ampak bo itak freeware). 6 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Stari ti si legenda Po mojem bo ta program marsikomu olajšal delo in bodo tega zelo veseli Pohvalno in dobrosrčno,da nekaj deliš zastonj 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Sem probal na novi progi, wow, par minutk pa je vse osenčeno in na svojem mestu. To pa sem naredu en velek deu 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 Donington park sta dve verziji. Ena je iz nule narejena, druga pa je konverzija iz motorfx. A je kdo že kaj sprobaval? Je kakšna velika razlika med njima? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 Ja, 1.02 je veliko boljša, detajli, natančnost proge.. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 Ja, obvezno 1.02, supr narejena steza. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 Saj maš na Sloracingu to progo od Brun-a Donington Park version 1.02 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 13, 2014 Share Napisano September 13, 2014 Avto Ford Escord Mk2 je posodobljen na verzijo 0.2.3! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 13, 2014 Share Napisano September 13, 2014 Monaco beta 1 za vas. probajte pa povejte. ps: z formulcami je kar bumpi, spoh zadni ovinek, je treba malce prenastaviti avtek na bolj soft 1 Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Vem, še v beta verziji in plačljivo pa to, pa vseeno. Tole (slika sicer stara) izgleda zanimivo, 5 avtov serije Endurance GT : Stane (9.80€) četrtino ACja, če komu paše, na Aleševi strani je link, pa bo 3 kave manj spil. Pa še link do slik, nekaj je jih še rF2. Upam, da se mu bo vloženo delo izplačalo, ko bo AC dobil vso podporo za MP, bo še bolj zanimivo. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Ali so za AC povsem odstranjeni RF2 logotipi? Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Ali so za AC povsem odstranjeni RF2 logotipi? Itak imaš zraven (na Downloads podstrani) tudi template za vsak avto, pa si ga poslikaš po svoje. Bi bilo pa zanimivo videt avto (oz. reakcijo nanj), ki bi se npr na AC (zamenjaj po želji) serverju pojavil tudi z logotipi vseh ostalih trenutnih simulacij (rF2, pCars, GSC, RRE). A bi tu (verjetno) šlo za kršenje avtorskih pravic? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Samo če že nekaj prodaja za AC, bi lahko vsaj RF logotipe odstranil, brez da jaz še kaj downloadam posebej. Sploh če zadeva stane 1/3 igre, v katero je bilo vloženo x-krat več ur in truda. Citiraj Link to post
Recommended Posts