zamex23 1 242 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Prvič ko sem peljal po tej progi nasploh, sem vzel bmw m1 in mislim da je blo dobre 12 minut, enkrat sem se zaletel v tunelu in enkrat odletel čez hrib v ovinku, zadnji hrib ovinkov pa seveda full drift skos 1 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Evo še moj projekt. Gre za HP Zadlog (Rally Idrija). Sam layout proge je bil narjen že par let nazaj za RBR, vendar končne verzije ni bilo nikoli. Upam da bo konc leta končano 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 wooow si na zelo dobri poti Kar tako naprej in seveda,nas ne pozabi sproti obveščati 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Danes sem tud jaz na tej progi mal kolovratil z Lotusom49, ja dogajanje je pa skoraj isto kot pri zamex23, tunel je res zoprn ker se v nosilce zahaklaš, drugače pa sem do sedaj prišel 13:24:458. Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Evo še moj projekt. Gre za HP Zadlog (Rally Idrija). Sam layout proge je bil narjen že par let nazaj za RBR, vendar končne verzije ni bilo nikoli. Upam da bo konca leta končano Odlično, vse pohvale, kar tako naprej Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 A kdo ve če jaz recimo na HONDA CIVIC, IBIZA itd.. Uglavnem prednje pogonce mal Slip efect in damping v samem modu znižam, ker res grozno tresejo pri spodrsavanju oz pri hitrem speljevanju in je res moteče, ker v resnici dobro res malo zatrese ampak volan rata mehak ne pa ko bi z shotgun AA12 repatiral in ali bodo to v AC upoštevali kot cheating online? No ker to sem naredil, zdej pa ne upam jit online Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Če ti volan preveč trese zmanjšaj FFB Ker so ga z zadnjim updejtom izboljšali in je sedaj dosti bolj močan. - Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects" Lahko si pred vsako dirko malo zmanjšaš v opcijah. Jaz recimo vozim z 85% FFB. 1 Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Evo še moj projekt. Gre za HP Zadlog (Rally Idrija). Sam layout proge je bil narjen že par let nazaj za RBR, vendar končne verzije ni bilo nikoli. Upam da bo konca leta končano Super,da bo čimveč brzincev. Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Če ti volan preveč trese zmanjšaj FFB Ker so ga z zadnjim updejtom izboljšali in je sedaj dosti bolj močan. - Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects" Lahko si pred vsako dirko malo zmanjšaš v opcijah. Jaz recimo vozim z 85% FFB. FFB nima HONDA, IBIZA itd, ravno v tem je problem, dodatno FFB znižat to misliš v igri setup, nema tega v modih Citiraj Link to post
Uporabnik99 5 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Off... Vse pohvale za Zadlog, SLO rally trase so mi TOP! Če bi še kdo naredil rally Zasavje... Hm, RBR, a je tole slučajno nikolidokončano Medvedje Brdo? LP, Nik Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Mah nič grem online pa da vidmo kaj bo Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 7, 2014 Share Napisano September 7, 2014 Dela ko urca Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 8, 2014 Share Napisano September 8, 2014 Če ti volan preveč trese zmanjšaj FFB Ker so ga z zadnjim updejtom izboljšali in je sedaj dosti bolj močan. - Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects" Lahko si pred vsako dirko malo zmanjšaš v opcijah. Jaz recimo vozim z 85% FFB. FFB nima HONDA, IBIZA itd, ravno v tem je problem, dodatno FFB znižat to misliš v igri setup, nema tega v modih Borinjo,kaj ti bluziš? V nastavitvah v meniju ,kjer nastavljaš setup vozila imaš tudi možnost zmanjšanja FFB . Tam si ga zmanjšaš in je stvar z tresenjem rešena. Maš na sliki kaj si zmanjšaj. 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano September 8, 2014 Share Napisano September 8, 2014 Če ti volan preveč trese zmanjšaj FFB Ker so ga z zadnjim updejtom izboljšali in je sedaj dosti bolj močan. - Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects" Lahko si pred vsako dirko malo zmanjšaš v opcijah. Jaz recimo vozim z 85% FFB. FFB nima HONDA, IBIZA itd, ravno v tem je problem, dodatno FFB znižat to misliš v igri setup, nema tega v modih Borinjo,kaj ti bluziš? V nastavitvah v meniju ,kjer nastavljaš setup vozila imaš tudi možnost zmanjšanja FFB . Tam si ga zmanjšaš in je stvar z tresenjem rešena. Maš na sliki kaj si zmanjšaj. Jap sem spregledal, hvala, dolžan sem ti pivo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 8, 2014 Share Napisano September 8, 2014 Ne pijem alkoholnega,lahko pa Malt Ni panike,rad pomagam,če se le da in kolikor mi čas dopušča 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts