Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Evo obe progi Red Bull Ringa so narejene :) tako celotna kot south course.

Kompletno sem prenovil texture, nastavil barve in senčenja, tako da je spet bilo 2 dni dela, huuu in nekaj malega izboljšal fps-e.

Jutri dobite linke od obeh končnih verzijah in priprave za četrtkovo dirkico se lahko začnejo.

Rekord mam 6min, vmes me običajno kak hrib obrne na glavo in zgubim živce, ker me teleportira na začetek =P

avti pa so bili f458, lotus gtc, sls amg =D

EDIT: formula abarth 12.04min@1st run =D

V 6.minutah si menda ravno na polovici ;) Jaz sem prefural z ford Mk2 v 12 minutah,z furmolo abarth sem ziher 10 ali pa bolj realno 10:50 :D

ja ce ti ni dovolj pospešek 7sec do 100kmh, pol ne bi kupval ne. 

V igri ti nimaš občutka kako kaj potegne, ko si navajen na enga 300bhp lotusa... Če te damo v resnici vanjga, pa ne boš upal gasa do konca stisnit... :)

Te2 se meni zdita odlično zmodana ali konvertirana, velik bolje kot tisti opel ki sem ga včeraj probal... ampak vsakemu svoje. 
K H in VWju bi pa še vedno dal BMW e30 m3, za tiste počasnejše voznike.

Pek po mojem me ne razumeš,kaj želim povedati. Probal sem Hondo in VW,ker vsaki mod,ki ga linkam sem na Slo-racing ga sprobam. Super,da je ta dva avta nekdo konvertiral za AC,ampak,odvrnilo me je to,da fizika še zdaleč ni dokončana. Če pa sta Vam ta dva moda všeč,me veseli,ampak,če nekdo reče,da sta narejena tako kot mora,potem bi lagal,če bi dejal,da to drži. Nikakor ne drži,da pri speljevanju Golfa III GTI avto skoraj crkne. Za to sprašujem,če so že kaj porihtali fiziko?