B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Dejte še enkrat probat. Sm mogu potrdit ... Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Dela! Mitja, tole je men trenutno top proga pri AC. Hvala še enkrat! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Dela! Mitja, tole je men trenutno top proga pri AC. Hvala še enkrat! thx Sem rekel? Resno, jo bo treba še malo popraviti, izpiliti, sem včeraj, ko smo trenirali videl marsikaj, kar iz drugje nisem (3ds max in ks editor), pa čeprav sem jo že ogromno prevozil. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Dejte še enkrat probat. Sm mogu potrdit ... Kje to? Pod prenosi ni v Assetto Corsa nič,če pa kliknem na zgornji link,ki ga je dal Bonča pa mi javi,da nimam pravic. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Vsakič, ko Mitja (oz. kdorkoli, ki nalaga proge) naloži novo verzijo, jo moram jaz potrditi. Dokler je ne potrdim, le-ta ni vidna ostalim. Danes je očitno posodabljal, sedaj sem znova potrdil. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Škoda,ker to ne bo razširjeno za vse dodatke,kot ima recimo RD. Drugače pa super zadeva. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Lahko razširim za vse dodatke, vendar je pogoj, da je avtor član slo-racinga. Žal ne moremo gostiti datotek za vse mode, ki jih izdelujejo na tujih portalih... Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Danes prvič prenesel nekaj prog. sem kar navdušen na green hell kvaliteto, pikes peak sem že dolgo hotel vozit in mi je tudi ta 0.2 verzija sedla, čeprav je še malo čupava. In tista romunska je tudi akr lepo narejena. Upam na kak Rallycross mod xD Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Lahko razširim za vse dodatke, vendar je pogoj, da je avtor član slo-racinga. Žal ne moremo gostiti datotek za vse mode, ki jih izdelujejo na tujih portalih... Ni panike,za vse ostale pa so linki,ki jih delim na strani Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 A obstajajo sploh še kakšni slovenski modi? Če je kaj, mi povejte pa bomo naredili... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Vem,da je pri enem super modu sodeloval Slovenec,ampak moram poiskati na AC forumu. Samo ne vem,če je član Slo-racinga. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Sem našel,tega,ki je mislim,da glavni za Corvette C6R je Slovenec. Ime mu je Aleš oziroma Alless doma pa je iz Bukovci Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Če bo želel, ga lahko naložimo tudi na naš portal. Naj me kontaktira pa bomo uredili... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Sem našel,tega,ki je mislim,da glavni za Corvette C6R je Slovenec. Ime mu je Aleš oziroma Alless doma pa je iz Bukovci Aleš je prvi, ki si je upal dat ven plačljiv mod za rF2 in mislim, da je kar uspel (ga nisem kupil, ker rF2 še ni tam, kamor spada), čeprav so se na ISI forumu križal in se spraševal, če je resen. Fant je dober, česar se loti, naredi dobro, ker si vzame čas. No, tule je njegova stran, če kdo tukaj vrti volan tudi v rF2, to stran sigurno pozna. Citiraj Link to post
Recommended Posts