skopusnik 1 374 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 11:54.xxx Spodaj je še rezerve, ampak ga vedno šparam, ker bi rad do zgornjega dela prišel Tale Kutch in pa Bončev RedBullRing mi ne delata (ostalo vse dela). Bom probal tiste verify, drugače pa ne vem v čem je problem? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 Tudi jaz še nisem poskusil Kutch-a,tako,da ne morem ocenjevati,bom pa poskusil danes. BTW,super si izboljšal čas,bom tudi jaz poskusil Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 Ta Kutch je svetovn. Ful je lepo narejen,hiter in okreten. Sedaj,ko je Kunos porihtal FFB ga je prav super za peljati. Pravzaprav je vsa vozila super za voziti. Sam nisem danes izboljšal tvojega časa in sem še vedno na 12:20:xxx. Ampak zadnja verzija Transfar. 0.4K je zares super in mojsterko narejena. Pravi užitek je postavljati rekorde ali pa se samo po nedeljsko online peljati z prijatelji. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 Meni pa ne delajo Corvette, Kutch in RedBull ring moram preverit nastavitve, ker igra neha delat med nalaganjem. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 Nastaja pa tudi prvi shifter kart za AC Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 To je moj Birel... Zakon Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Eno uprašanje Po novem updatu meni ne deluje proga Macau. In sem v prvo mislil da je problem v SLS AMG. Pa ni ne deluje z nobenim avtom. Edino kar mi napiše je da se acs.exe prenehal odzvati. Pa glih to progo ko jo najbolj peglam A se kje da to napako kakorkoli odpravit. Ker proga je res zakon....... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Na ac forumu je nek fix, skopiraj si tisto pa bo delalo verjetno 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Za take zadeve poglej v log.txt file, ki je v Dokumenti/Assetto Corsa/Logs mapi. Čisto spodaj nekje bo pisalo error. 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Na ac forumu je nek fix, skopiraj si tisto pa bo delalo verjetno Ja iščem že 2 ure, tolko ko ima AC trapast forum oz iskalni niz foruma nima noben. Ponavadi najdem tam cca 10 do 15 min vse na drugih forumih, tukaj pa nič. Vse kar napišem mi ne najde, meče mi pa vse drugo. Zato pa sploh več gor na AC forum ne hodim. No razn danes da bi to čimprej zrihtal. Edino upanje mi je ostalo še da se snoopy gor na steam prijavi in vidi moj komentar ko sem mu ga poslal glede tega. Ker sem mu zadnjič poslal to progo ki je itak ni več nikjer za dobit..... Bomo vidli kaj bo naredil Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Še enkrat zalavfaj progo, pojdi takoj alt+tab v desktop in odpri Logs mapo. Pošlji mi cel log.ini file na mbonca@gmail.com Ps: zbriši iz zgornjega posta to kar si prilepil. 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Aha nisem vedel da se ne sme to limat gor bom poslal, hvala Mitja Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Alt+tab mi štekne in se ne premakne nikamor, niti print screen ne morem nardit, če grem alt+escape isto štekne in moram ga prisilno z alt esc del spravit in proces ustavit. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Tole sem prej našel na forumu ac, meni je po tem začelo delati. https://dl.dropboxusercontent.com/u/83126171/Fix%20for%20update%20.22.rar Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 30, 2014 Share Napisano August 30, 2014 Še enkrat zalavfaj progo, pojdi takoj alt+tab v desktop in odpri Logs mapo. Pošlji mi cel log.ini file na mbonca@gmail.com Ps: zbriši iz zgornjega posta to kar si prilepil. Sem ti poslal samo logs file, samo meni totalno štekne moram pritisnt ctrl alt del pa prek upravitelja opravil program končat kar se pol vleče cca 2 minute. Tega še nisem doživel, sem ti na FB link te proge poslal iz mojega Drop Boxa, pa ko boš mel čas malo poglej in ne se sekirat če ne bo delalo je dosti drugih prog Citiraj Link to post
Recommended Posts