Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

transfagarasan-north novi updejt.

-I've fixed the garage pit points added some more pits at the start.
-Moved the Hotlap Start point.
-Completely redone the road mesh to hi-rez.
-Hidden it as it had some texture issues but its being used by the physics.
-Fixed timing gates (sort of working now).
-edited some models
-Fixed two of the walls as they where non-collectible
-and there should be FPS boost, at least there was for me and my testers

with thanks to silicijevadolinaRacer who did the UI preview

MediaFire

Od kod pa ti proga? Konvertana ali na novo narejena z tvoje strani?

Konvertirana, ampak je čisto spremenjena, samo osnova je ostala ista, pa še to ne. Sem spremenil tudi poligone same proge. Čakam na avtorizacijo, da jo potem lahko objavim. Zamex jo sedaj testira, upam na pozitiven odziv in konstruktivno kritiko,

transfagarasan-north novi updejt.

-I've fixed the garage pit points added some more pits at the start.

-Moved the Hotlap Start point.

-Completely redone the road mesh to hi-rez.

-Hidden it as it had some texture issues but its being used by the physics.

-Fixed timing gates (sort of working now).

-edited some models

-Fixed two of the walls as they where non-collectible

-and there should be FPS boost, at least there was for me and my testers

with thanks to silicijevadolinaRacer who did the UI preview

MediaFire

Hvala ti, upam da sedaj ne bo m3 e92 drgrnila po tleh, ta avto si pa res želim spustiti čez progo  [smoke]

Ne vem kako bo z tem M3 E92,jaz sem probal z BMW 1M in gre super,potem sem fural z Ferrari 458 Italija in je fantastično,sicer normalno,da včasih malo podrsa ampak grip je neverjetno realen oz.ful dobro se čuti podlaga. Na koncu pa sem še za finto probal F1 Ferrari in je super,samo nekako nisem mahnjen na F1 za to sem kar hitro zaključil. 

M3 E92 zdej dela normalno, in to kar si opisal itak top zadeva. ni lepšega kot popeglat progo z 458 Italia. F40 S3 je zame za to progo top zadeva. Me spominja na film One man army ko sta se z countagom lovila po podobni cesti. Uff old school avti so zakon. Pagani Huayra se tud super obnese. DTM pa da ne govorim.... Ne morem prehvalit.... Hvala za to progo, upam da se nekoč oddolžim..... pa lepo se imejte  [ok]  [dance]

Novi upadate: Transfagarasan North. Hill Climb V0.3K

-Fixed the pits 

-Redone & Tweaked a hole bunch of settings in KSEditor. Mainly Ambient, Diffuse and Specular levels.
-Fixed some more holes.
-16 Pits and Starts

Ps: Če vas ne moti bi tukaj ažurno javljal upadate za to progo in vse ostale mode,ki so kvalitetni,da boste tisti,ki ne spremljate tega na AC forumu tukaj izvedeli. Če pa so pomisleki,bom brž prenehal ;)

Ni zadržkov, ti kar objavljaj. Lahko se naredi ena tema v kateri bodo zbrane vse te informacije v prvem postu... Tako ne bo treba preiskovat vseh 14 strani, da najdeš kakšno pametno temo zadevo ...

Jaz sem tudi probal to progo s 458 italia in sicer po penzionistično, v glavnem po desni strani ceste, gor in dol. Že kar nekaj časa nisem tako užival v simulaciji.

Če bi bil še AI tak, da bi se obnašal kot normalen promet bi bilo pa idealno :)

Ker je Bonča moral odstraniti njegovo verzijo je z Zolder-jem tako,da čakamo na  različico od uporabnika pascalwb,ki pa jo konverta že precej časa in še kar ni videti konca. Jaz sicer imam različico od Bonča,ampak ne vem,če jo lahko delim tukaj na sloracingu. Na AC ne sme biti naložena,ker je bila predhodno proga last Simbin-a. Če bodo Sloracing admini dovolili bom dal link in opis proge,drugače pa ziher ne. Drugače pa je proga narejena svetovno.