daks 193 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 Opa, zgleda zakon, treba probat! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 http://www.mediafire.com/download/96jqzm003lga4v0/dodge_viper99acr.rar Se mi je zdelo,da je konvertan. Sem sprobal in ni vredu. Fizika kar nekaj,slabo modelirano,zvratno ogledalo megleno,zvok za bruhat in glede na to,da je AC vrhunska sim. si ta mod ne zasluži biti v njej To je moje osebno mnenje. Se pa dela super mod Viper by United sportscar championship modification. To je ekipa,ki je naredila Corvette Daytona prototype ,tako,da se tudi sedaj pričakuje izvrsten mod z fantastično fiziko in z vsem kar spada zraven Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 Kaj to Romunsko GH Transfagarasan ste že probali? Meni je svetovna Najlepša hvala. Take proge so meni najboljše, teh krogov sem totalno naveličan. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 23 km čistega užitka je zagotovljeno Seveda še proga ni končana,ampak že sedaj je vrhunska. Nekateri jo poznajo morda iz rF. Jaz sem potreboval skoraj cel dan,da sem jo prefural do konca,brez da bi se zaletel,zletel z ceste ali pa se zataknil za kakšen znak Drugače pa je ta cesta Transfagarasan dolga 90 km in je bila nekoč vojaška cesta. Da so jo naredili so potrebovali 6000 kg TNT-ja,da so raztrelili gorovje in po njej speljali cesto. Pri tem projektu je umrlo 40 ljudi,sedaj pa je prava atrakcija in se prirejajo GH dirke in tudi drifterji jo naravnost obožujejo 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 GH Transfagarasan ta proga ne deluje, sem jo normalno kot vse vnesel v tracks mapo, v igri je pa ni. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 Kaj to Romunsko GH Transfagarasan ste že probali? Meni je svetovna Najlepša hvala. Take proge so meni najboljše, teh krogov sem totalno naveličan. Sem igral online in moraš prav paziti,da ti ga nena kdo navzdol prišiba,ker potem je klasterfak GH Transfagarasan ta proga ne deluje, sem jo normalno kot vse vnesel v tracks mapo, v igri je pa ni. Je,samo ni pravega predogleda proge,za to beri naslov proge Dela preverjeno Jaz sem naredil predogled,če želiš si ga lahko dol potegneš in zamenjaš z obstoječim v mapi : Mediafire 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 11, 2014 Share Napisano August 11, 2014 Kaj to Romunsko GH Transfagarasan ste že probali? Meni je svetovna Najlepša hvala. Take proge so meni najboljše, teh krogov sem totalno naveličan. Sem igral online in moraš prav paziti,da ti ga nena kdo navzdol prišiba,ker potem je klasterfak GH Transfagarasan ta proga ne deluje, sem jo normalno kot vse vnesel v tracks mapo, v igri je pa ni. Je,samo ni pravega predogleda proge,za to beri naslov proge Dela preverjeno aaaa pod drift progo jo je dal, hehehehehheheh sej nisem niti prebral če si to opisal ali nisi. Hvala ti.Zame pa Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 A je kdo probal na tej progi dodatne avte, neorginalne. Ko prideš iz boksov kr zanese, pa še potem ne moreš vozit, ko da ni gripa zadaj nekaj takega. 1 Citiraj Link to post
Borut Belcijan 30 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 A je kdo probal na tej progi dodatne avte, neorginalne. Ko prideš iz boksov kr zanese, pa še potem ne moreš vozit, ko da ni gripa zadaj nekaj takega. Na hot lap nimam problemov, imam forda mk2, porsche gt3, corveto pa delajo čisto normalno..... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Tudi jaz sem z Fordom mk2 odlično odfural celotno progo. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Pol pa nevem, sem še enkrat probal s Cobro in je tako kot bi nekaj vlekel za sabo oz. drsal po tleh. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Pol pa nevem, sem še enkrat probal s Cobro in je tako kot bi nekaj vlekel za sabo oz. drsal po tleh. FIX for V0.2T Low cars are having an issue with V0.2T. If you edit the surfaces.ini file from my track and change: [sURFACE_0] KEY=2ROAD to [sURFACE_0] KEY=ROAD pomaga pa tudi zvišat avto, ampak pol to ni več isto. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 Dela se tudi ta mod in zgleda kvalitetno narejen. Po mojem ta avto vsi poznate Vsaj starejša populacija. Tukaj pa kratek video testiranja vzmetenja: Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 Ena fotki iz 3ds Maxa, kako nastaja Red Bull Ring (2. in 5. ovinek). ps: bodite pozorni na koliino poligonov (noro sem to zakompliciral) Vse te poligone je bilo treba narisati, kajti v osnovi jih je proga imela 100x manj, Ogromno dela. Materiale in teksture sem jim že dodal sedaj pa jim določam kaj je kaj (trava, cesta, zid, pesek, robnik1, robrnik2,...). Jutri, no danes mislim, da bo proga okvirno gotova in pripravljena na prva testiranja. 8 Citiraj Link to post
Recommended Posts