Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

PayPal? Tukaj ti ne morejo pobrat dol, sam gor ti lahk nalagajo.

Ja glih tukaj se mi je to naredil, 2 meseca se kregat po banki in sodišču itd (zgodba je dolga). Mi je pa malo prej od sestre fant povedal da lahko prek PSC card ko jo imam (podobno kot bančna kartica) plačijem PayPal. Naložiš gor tolko kot zmeraj naložiš za kaj ko bi prek neta kupil. Tako da bom doniral ni problema. V najkrajšem možnem času, sedaj je prazana  :|

Borinjo, ne vem kakšne izkušnje imaš s PayPalom, meni je do zdaj dobro služil. Seveda se pa lahko marsikaj zgodi.

PayPal account si lahko napolniš z navadnim UPN obrazcom brez vsake kreditne kartice, na računu greš samo na "top up" in slediš postopku.

Mogoče ti bo ta način uporaben :)

PayPal? Tukaj ti ne morejo pobrat dol, sam gor ti lahk nalagajo.

Za tiste, ki želijo prejemati donacije in imajo slabe izkušnje z raznimi paypali, bi jaz predlagal (tudi) bitcoin, ali kako drugo podobno valuto.

Sem zvedel,da je šef projekta Slovenec Aleš Ogrinc ;) Ja super zadeva. Na kncu bo to zares dober mod,kajti že sedaj se da z tem avtom odlično prefurati Nordschleife,le FFB je malenkost prešibak oz premalo podatkov kaj se dogaja z kolesi in tudi volan je malenkost preveč občutljiv(stock setup). Tudi zvok prestavljanja navzdol je preveč glasen in malce nagaja digitalni števec in obratomer. Drugače pa je avto svetovno zmodeliran in super zadeva v kabini je LCD zaslon za zvratni pogled,ki je zelo pregleden.