Mitja Bonča 583 Napisano November 19, 2017 Share Napisano November 19, 2017 Sem jo hotu jaz delat, pa sem naletu na Jima, ki je rekel, da jo bo on. Tip je car. Čeprav ni iz nule, je lepo narejena, še malce popravkov in drugih textur pa bo to to. Je pa naredu že dve, ena je Mas du Clos je huda iz nule narejena proga. Btw, jaz delam na eni novi Chang (Buriram) progi, Tajska. Več si lahko preberete na RD. Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano December 15, 2017 Share Napisano December 15, 2017 Mitja bi lahko predelal staro verzijo mobi kroga v novejšo? ni dosti razlike prvi in drugi ovinek se mi zdi. Lahko dam kup materiala od slik, onboard kamer in tko. Je kar zanimiva proga, sm jo meu sanso v zivo z dirkalnim Twingotom odpelat. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 15, 2017 Share Napisano December 15, 2017 A ni tako da sploh ni razlike? A ni samo čez staro podlago bil dan nov asfalt? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 15, 2017 Share Napisano December 15, 2017 Ne, ni samo nov safalt. Malo je spremenjeno od drugega do četretega ovinka. Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano December 18, 2017 Share Napisano December 18, 2017 Evo iz malo drugačne perspektive 1 Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 BUMP@Mitja Bonča mi daš kakšen nasvet kako predelati že obstoječo verzijo oz. če je kdo med nami, ki ima nekaj časa, da bi popravil par ovinkov? Citiraj Link to post
Recommended Posts