Skoči na vsebino

Dodatki


mAxL

Recommended Posts

AC je čisto uredu, nevem kaj bi vi radi, sploh za teh borih nekaj evrov, ki ste jih morali odšteti. To je vse skupaj zelo jalova debata. Kar se tiče metanja polen pod noge Kunosu in company, to samo kaže, da so Vidni, da gredo njihova dejanja drugim zelo v nos - kar počne je za moje pojme revolucijonarno, mnogo tega še nevideno do sedaj.

Edino kar mene moti, je to da je preveč sprostil modanje - ker lahko vidimo ves (dobesedno) drek, ki ga folk dela. Sem pa tja, je kakšna rožica. Kar pride iz mojih rok, ste se sami lahko prepričali, da je nekaj vredno, ampak večino modarskega folka pa to očitno sploh ne briga, najbolj mi gre na k. un tip, ki klamfa proge iz 1988 in še neke druge (pa saj to sem omenil že mnogo krat, se ponavljam).

Pa še to: to kar je uspelo Kunosu, samo kapo dol! Na svetu vemo koliko je folka, no, koliko je njemu podobnih?

Uredil - Mitja Bonča
Link to post
  • Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

Pomoje ga kunos oz. eden od testnih voznikov. Čeprav so sedaj default kar dobri na večini avtov. Vsaka proga je pa potem specifična in je potrebno za vsako malce setup spremeniti, ta je pa odvisen od kar nekaj dejavnikov, največ je oblika proge (hitra, počasa, ravna, zavita) in voznika samega (stil vožnje).

Link to post
On 13/01/2016 at 10:32 PM, Mitja Bonča said:

Edino kar mene moti, je to da je preveč sprostil modanje - ker lahko vidimo ves (dobesedno) drek, ki ga folk dela. Sem pa tja, je kakšna rožica. Kar pride iz mojih rok, ste se sami lahko prepričali, da je nekaj vredno, ampak večino modarskega folka pa to očitno sploh ne briga, najbolj mi gre na k. un tip, ki klamfa proge iz 1988 in še neke druge (pa saj to sem omenil že mnogo krat, se ponavljam)

So kaj drugega pričakoval? Jaz sem takoj vedel, da bo enako kot pri rF1. 10% doblih, ostalo ne omembe vrednih.

Uredil - Paps
Link to post

Kako pa bi sploh omejili modanje? V smislu, da bi bila kvaliteta modov na sprejemljivem nivoju?

Osebno mi je naravna selekcija povsem ok. Na eni strani imamo cel kup moderjev, ki delajo kakor pač delajo. Na drugi strani pa uporabnike, ki vsebino sprejmejo ali pa ne. Če bo čez dve leti 10% vseh modov uporabnih za dirkanje, bo super. Se pa sam osredotočam predvsem na proge, čeprav so tud nekateri car modi že kar dodelani.

Link to post

V startu bi lahko naredil, da bi bili modi nekje skupaj zbrani oz. da bi imel neko ingame možnost izbiranja in nameščanja ali celo kupovanja modov. Za vsak mod se vodi statistika, recenzije in tako že lahko ločiš zrno od plevela... Sedaj so pa modi razmetano po raznoraznih straneh različnih dirkaških skupnosti. Racedepartment ima npr. super, mariskje drugje imaš pa samo download link in je to to ...

Pa sigurno se da še kaj (boljšega) naredit...

Link to post

Modi bi morali bit pod steam workshop, to se strinjam. Vendar ostaja dilema, kako preprečiti moderjem slabe mode/konverzije? Sicer pa mislim, da vse kar je uporabnega/funkcionalnega, pride na RD in uradni AC forum.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...