sarabwt 130 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 7 hours ago, MarkoP said: To tudi meni ni jasno !?!? Da bi šli Bathrust skenirat pa niti ne pomislijo. Pa še kakšna legenedarna bi se našla. Ti veš da licence in logistika niso zastonj ane (Bathurst ni zraven Rima)? Povej še kakšno legendarno k je v Evropi ajde. Kar pride na misel: Donington (meni je meh, ampak dosti ljudi bi jo radi meli), Portimao (zame ena najbojših prog sploh). Ajde še Zolder mogoče, ampak tista proga ne proizvede dobrega dirkanja... rajši Paul Richard al pa Misano. To so 4 proge, k so mi razmeroma ušeč in bi jih še rad vidu in so nekako realistične za realizirat. Če ti pade še kaj na pamet, povej, ampak kar se selekcije prog tiče, ima AC zelo pestro izbiro Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 (urejeno) Hahah. Blaž Imaš ti delnice od Kunosa al kaj ? Assen, Brno just to name two. Se pač niso uskaldili z Mitjo in gredo skenirat enega najboljših modov za AC. Uredil January 13, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Kako pa veš da je eden najboljših? A si peljal že gor pa veš da je v piko? 1 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 36 minutes ago, MarkoP said: Hahah. Blaž Imaš ti delnice od Kunosa al kaj ? Assen, Brno just to name two. Se pač niso uskaldili z Mitjo in gredo skenirat enega najboljših modov za AC. Očitno ni dovolj dober (no offence) al pa se bojijo dat še eno ne laserscannano progo, ker zadnjič je folk pizdu za đabe. Nimam delnic od kunosa, ampak blojenje u prazno mi rahlo pizdi Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Na začetku so se na veliko hvalili,da bodo vse proge skenirane,tako,da sem jim že pri Zandy-ju zameril Ne rečem,je lepo narejena samo oni raje malo po svoje vse skupaj. Skratka Italjansko in po štefanovo. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Jest se pa ne upam Štefana šimfat, ker se niti ne upam pogledat, kolik ur sem užival v AC. Bi mi bilo nerodno verjetno. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Jaz sem jih užival 393 ur in ko bo spet podpora za OR jih bom še kar nekaj(morda). Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 30 minutes ago, silicijeva dolina said: Na začetku so se na veliko hvalili,da bodo vse proge skenirane,tako,da sem jim že pri Zandy-ju zameril Ne rečem,je lepo narejena samo oni raje malo po svoje vse skupaj. Skratka Italjansko in po štefanovo. So te zajebali a, k so dali eno progo zastonj notr Ne, sej razumem... Po odzivu skupnosti tega pač ne bojo več delali, pa naj bo to boljše ali pa slabše 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Joj Blaž. Super če bodo skenirali. To je prava pot. Škoda le, da je bila ravno ta proga v njihovem planu, ko pa odličen mod že obstaja. Kvalitete tukaj res ne bi oporekal. To je bil ves point okoli Spielberga. Sej isto trobimo na koncu. Potrebe po razburjenje ne vidim. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Saj se ti razburjaš, ker bodo skenirali kar je že narejeno. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Men je čist kul da bojo skeniral in nardil verzijo z boljšo grafiko in frejmi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Pred eno uro, skopusnik je napisal: Saj se ti razburjaš, ker bodo skenirali kar je že narejeno. Ja. Fino bi bilo, če bi skenirali katero, ki je še ni. Poizkušaj Miha razumeti takole: 1+1 je več kot 1. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 pred 3 minutami, mancSLO je napisal: Ja. Fino bi bilo, če bi skenirali katero, ki je še ni. Poizkušaj Miha razumeti takole: 1+1 je več kot 1. a+b je boljše kot a+a'? Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 37 minutes ago, mancSLO said: Ja. Fino bi bilo, če bi skenirali katero, ki je še ni. Poizkušaj Miha razumeti takole: 1+1 je več kot 1. Potem ne bi mel nobene proge lasersko skenirane nordschleife je že bla, barcelona je že bla, brands hatch je že bil, zandvo... aja sej res 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Pred eno uro, enjoyer83 je napisal: a+b je boljše kot a+a'? To pa itak. Citiraj Link to post
Recommended Posts