markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Nima smisla. Dvigam roke. Žal nisi prebral mojega posta. Lepo sem napisal, da ne poznam scene in prosim za razlago. Pol se pa je usul ta rompompom. S kom in kaj je zdaj narobe bi se dalo diskutirat, kajne ? Full stop. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 12 minutes ago, MarkoP said: Nima smisla. Dvigam roke. Žal nisi prebral mojega posta. Lepo sem napisal, da ne poznam scene in prosim za razlago. Pol se pa je usul ta rompompom. S kom in kaj je zdaj narobe bi se dalo diskutirat, kajne ? Full stop. pa sej sm ti razložu... 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Že vredu Blaž. Že vredu Miha. Drugič bom raje 3 ure googlal in okoli spraševal preden bom vas vprašal. It is nice to be important, but it's more important to be nice. - John Templeton Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Pa kaj se tolk pičite tle. A noben ne šteka, kaj je hotel MarkoP vprašat? Malce nerodono se je izrazil, potem pa napad z vsemi topovi. MarkoP, fora modov je to, da jih izdeluje skupnost in niso official, kot so originalni avti, ki naj bi bili kar se da podobni real avtom. Modi pa so približki, nekateri boljši, nekateri slabši in jih sploh ni treba nameščati, če ti ne potegnejo. Lahko pa malce sam razmisliš in hitro ugotoviš, da Koeningsegga zelo verjetno niso vozili, Hondo Civic pa verjetno so, so pa 100% vsi ljubitelji avtov in dirkanja in so se potrudili po svojih močeh, da so naredili čim boljši mod. Na tebi pa je, katere si boš namestil in ali boš v njih užival. Še vedno pa je vse skupaj igra na računalniku in zato daleč or RL in njen namen je dirkanje za zabavo, kar si večina od nas v RL ne more privoščiti. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Zelo dober odgovor na zastavljeno vprašanje Citiraj Link to post
victoor 2 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 (urejeno) http://assettocorsa.club/en/ Uredil January 3, 2016 - victoor 1 Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 Ful stvari ma kupu, nekatere zgledajo zelo dobro. Kje pa je Grobnik? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Kako je bilo pa z frejmi, je vsem delalo med dirko in poln grid? Sem opazil, da je eden na gridu štrlel ven, se pravi, da NI imel zadnje verzije proge! Citiraj Link to post
57X 962 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Sicer nisem gledal fps, mi je pa delovalo tekoče, brez vidnih zatikanj. Alen je startal malce desno ja Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Meni je zgledalo vse OK. Sem pa Mitja opazil, da je ob vstopu na ciljno ravnino ena od "črt na gridu" ob zidu v zraku. Ne vem točno kako in kaj, ker ne opazim vedno, ko grem mimo. Se pa zdi tako. Mogoče za preverit. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Jooj, ne štekam. Tako dobro narejena proga, pa jo gredo italjani delat še enkrat za nek dlc. Pa toliko drugih je? 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 To tudi meni ni jasno !?!? Da bi šli Bathrust skenirat pa niti ne pomislijo. Pa še kakšna legenedarna bi se našla. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 Ja, ker z licenco in scanom je dela k pašteto namazat. A zato ker jo je Mitja naredu nej oni plane spreminjajo? Sej Ring od Snoopya je bil tud dober, pa ni noben jokal ker so jo skeniral. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 13, 2016 Share Napisano January 13, 2016 (urejeno) Hmm. Eni o tem, da bo letos 80 licenčnih avtov, ti pa o pašteti? Zdej se pa zmenite. Če je to sploh pomembno. Moj občutek je, da sem v AC na cesti, v iR pa na gobi. Oboje pa močno poowna pCars, kjer sem se total zafrknil z nakupom. Uredil January 13, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Recommended Posts