Skoči na vsebino

Dodatki

mAxL

Recommended Posts

Nima smisla. Dvigam roke. Žal nisi prebral mojega posta. Lepo sem napisal, da ne poznam scene in prosim za razlago. Pol se pa je usul ta rompompom. S kom in kaj je zdaj narobe bi se dalo diskutirat, kajne ? Full stop.

• Odgovori 1,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Estoril na voljo:   https://mega.nz/#!rQoVzYjR!A0N96Op0IXXTz7MVx-MQTWeXin0V04iirvkx2yLJkdI  

Spielberg ver2.0 iz sezone 2016: http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Sem bil gor in vse kar se je dalo poslikal, tako da sem lahko repliciral progo. Upam, da vam bo všeč.

Končno: Grobnik verzija 1.1    

Posted Images

12 minutes ago, MarkoP said:

Nima smisla. Dvigam roke. Žal nisi prebral mojega posta. Lepo sem napisal, da ne poznam scene in prosim za razlago. Pol se pa je usul ta rompompom. S kom in kaj je zdaj narobe bi se dalo diskutirat, kajne ? Full stop.

pa sej sm ti razložu...

Pa kaj se tolk pičite tle. A noben ne šteka, kaj je hotel MarkoP vprašat? Malce nerodono se je izrazil, potem pa napad z vsemi topovi. MarkoP, fora modov je to, da jih izdeluje skupnost in niso official, kot so originalni avti, ki naj bi bili kar se da podobni real avtom. Modi pa so približki, nekateri boljši, nekateri slabši in jih sploh ni treba nameščati, če ti ne potegnejo. Lahko pa malce sam razmisliš in hitro ugotoviš, da Koeningsegga zelo verjetno niso vozili, Hondo Civic pa verjetno so, so pa 100% vsi ljubitelji avtov in dirkanja in so se potrudili po svojih močeh, da so naredili čim boljši mod. Na tebi pa je, katere si boš namestil in ali boš v njih užival. Še vedno pa je vse skupaj igra na računalniku in zato daleč or RL in njen namen je dirkanje za zabavo, kar si večina od nas v RL ne more privoščiti.

• 2 weeks later...

Meni je zgledalo vse OK. Sem pa Mitja opazil, da je ob vstopu na ciljno ravnino ena od "črt na gridu" ob zidu v zraku. Ne vem točno kako in kaj, ker ne opazim vedno, ko grem mimo. Se pa zdi tako. Mogoče za preverit.

Hmm. Eni o tem, da bo letos 80 licenčnih avtov, ti pa o pašteti? Zdej se pa zmenite. Če je to sploh pomembno. Moj občutek je, da sem v AC na cesti, v iR pa na gobi.

Oboje pa močno poowna pCars, kjer sem se total zafrknil z nakupom.

Uredil - mancSLO