sarabwt 130 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 48 minutes ago, MarkoP said: Kaj je tle brutalnega ? Pomagaj mi razumet Mitja. Resno. Jaz tle neki ne vidim očitno. A imajo 3D model avta ? A imajo dokumentacijo o karakteristikah motorja in ostalih zadev kot so podvozje ? A so šli merit ? A so šli vozit ? So kupili avto in ga razstravili ? Je to simuliranje na pdlagi modela ali je to zgolj fantomska "replika" ? Kdo so testerji ? So to RL vozniki ? Ne zafrkavam se. Kaj je tle dobrega ? Ne poznam scene in bi prosil za razlago. Kaj je brutalnega? Nevem, mogoče 1341 konju na dveh gumah... In po pravici, koga boli ku*** a je avto natančno simuliran? Avto je v realnem življenju przadet... Na downovi stopnji. Ta avto je izgovor, da se taka stvar lahko nardi, brez da ti nekdo reče "tega pa v resnici ni", pa očitno je še zdej to uprašljivo... 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Pred 11 urami , Mitja Bonča je napisal: Koeningsegg one:1: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/2014-koenigsegg-one-1-v1-0-finally-here.6830/ Brutalno!!! Mitja to probaj. To je tudi brutalno http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/f-zero-blue-falcon-v1-0-coming-soon.17847/ 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Zdaj sem se pa nasmejal. To je pa brutalka. Zrelo za prvenstvo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 No, na moje vprašanje sem dobil nekaj minusov odgovora pa še ne. Upam, da konstruktiven odgovor še sledi. Da je to igra je jasno. Vseeno pa se pri simulaciji pričakuje neke minimalne standarde. Sicer ostanemo pri Microprosovem Grand Prixu iz leta 1992 z izboljšano grafiko. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) 2 hours ago, MarkoP said: Kaj je tle brutalnega ? Pomagaj mi razumet Mitja. Resno. Jaz tle neki ne vidim očitno. A imajo 3D model avta ? A imajo dokumentacijo o karakteristikah motorja in ostalih zadev kot so podvozje ? A so šli merit ? A so šli vozit ? So kupili avto in ga razstravili ? Je to simuliranje na pdlagi modela ali je to zgolj fantomska "replika" ? Kdo so testerji ? So to RL vozniki ? Ne zafrkavam se. Kaj je tle dobrega ? Ne poznam scene in bi prosil za razlago. Hmmm, če tega sam ne veš (oz. ne vidiš), potem se tudi jaz sam ne bom trudil razlagati. Si pa dobil nekaj odgovorov. Če ne drugega, glede na videno kako se avto vozi v RL in kako v AC, vsaka čast moderjem - avto je čudovit (je pa še ogromno stvari, zakaj sem uporabil besedo "brutalno"). Ampak, te boš moral pogruntati sam. ps za @silicijeva dolina: lol, zanimivo, to pa dejansko more leteti kot raketa. Ampak ker ta špil v osnovi ni simulacija letenja letal (oz. temu podobnega), bom ta mod mogel preskočiti. Uredil December 27, 2015 - Mitja Bonča 2 Citiraj Link to post
123 91 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 pred 51 minutami, Mitja Bonča je napisal: (oz. temu podobnega 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Ja,to je bila ena debata na AC forumu,kaj bi se vse dalo narediti in je en moder naredil letalo Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 1 hour ago, Mitja Bonča said: Hmmm, če tega sam ne veš (oz. ne vidiš), potem se tudi jaz sam ne bom trudil razlagati. Si pa dobil nekaj odgovorov. Če ne drugega, glede na videno kako se avto vozi v RL in kako v AC, vsaka čast moderjem - avto je čudovit (je pa še ogromno stvari, zakaj sem uporabil besedo "brutalno"). Ampak, te boš moral pogruntati sam. ps za @silicijeva dolina: lol, zanimivo, to pa dejansko more leteti kot raketa. Ampak ker ta špil v osnovi ni simulacija letenja letal (oz. temu podobnega), bom ta mod mogel preskočiti. Mitja hvala za odgovor. Nekaj plusov si tudi dobil in glej ga zlomka od tistih, ki so meni minus dali namesto konstruktivnega odgovora kot je tale. Ti šment. So pa prebrisani in objektivni. Lisice. Skoraj tako kot moj 10letni sin. Tistega 3 letnega pa prekašajo. To jim gre priznat. Renault F3.5 se zame tudi super vozi v AC, čeprav je 3rd party mod. Hotel sem le izvedet koliko imajo tej 3rd party modi veze, vsaj približno veze z realnostjo. Kar me moti je to, da verjetno realnega avta razen v "avto magazinu" niso videli. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) Lej, dan danes se da veeeliko svari dobiti, če hočeš izdelati kvaliteten (beri: realen) mod (ali pa tudi ne, nekateri imajo svoje ideje in videnja). Če imaš ta`prav prostop, verjamem, da so tudi proizvjalaci sami željani pomagati pri projektu. Če pa tako ne gre, je pa vseeno veliko posnetkov, oz. internet je poln takšnih in drugačnih podatkov. Tako, da če si vsaj malo željan zadevo izpeljati in narediti jo tako kot se gre, dosti ne moreš faliti. Imam prav? ps: sedaj pa grem probati Radicala, da ga primerjam z iRacingom (občuti, ko sem ga vozil pred 5imi leti so še ostali). Radical SR8: http://dfiles.eu/files/0i7lsonm9 Uredil December 27, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 @MarkoP minusi in plusi so z razlogom, če ti je objava všeč jo lahko lajkaš, če ti ni jo lahko dislajkaš. Ne vem zakaj si še vedno tako občutljiv, kot 10 letni otrok. Veliko podatkov za moderje na voljo online, od načrtov avta, specifikacijah motorja in šasije, bla bla bla. Sploh za kakšne starejše modele lahko hitro najdeš in narediš kvalitetn mod. Mazda miata naprimer je odličen mod, vozi zelo podobno kot v resnici. 2 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) Moj minus je že sarabtw argumentiral, če te že zanima. Plus nehaj že iskati to hardcore realnost v igricah... Važno da je Koeizegnegeg brutalen, da leti ko sneta skira ... čeprav ga najbrž nebom probal, ker mi street sport cars smrdijo. Uredil December 27, 2015 - Gantar Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) Zamex, ti si hujši od tistih, ki jih vsake 4 leta volimo. Dej s takimi populističnimi pri meni ne bo vžgalo. Spraševal sem se le kaj je razlika med arkado in simulacijo. AC je začel kot purističen biser. Poslastica. Kaj se zdaj s temi modi dogaja je pa daleč od hardcore sima. Žalostno je, ker že sam Kunos stopa po tej poti z uradnim contentom. Znate pa vsako vprašanje, ki deli spremeniti v prepir. Škoda. @Gantar: Je pri tistem komentarju je tudi lahko ostalo. Sej zgolj to me je zanimalo kar je on napisal, čeprav se ne strinjam in žal mi je da ima s tistim delom telesa zdravstvene težave. F16 je tudi brutalen. Sploh po Mugellu. Hočem povedat, da ko se oddaljiš od realnosti lahko tudi 1500 konjem daš oznako nekega avta. Pa roko na srce moji komentarji glede minusov niso leteli nate. Ti jih vsaj daš realno. Nekateri pa imajo JS skripte spisane in takoj ko zaznajo moj content delijo minuse. Uredil December 27, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Tale Scuderia Glickenhaus tudi lepo škriplje. Se kar bojiš, da se bo razpadel: Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Tale Scuderia je meni tak simpatičen avtomobilček, pa ne vem zakaj. Mogoče ravno zaradi škripanja, da mi deluje kot da je živ Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) 5 hours ago, MarkoP said: Zamex, ti si hujši od tistih, ki jih vsake 4 leta volimo. Dej s takimi populističnimi pri meni ne bo vžgalo. Spraševal sem se le kaj je razlika med arkado in simulacijo. AC je začel kot purističen biser. Poslastica. Kaj se zdaj s temi modi dogaja je pa daleč od hardcore sima. Žalostno je, ker že sam Kunos stopa po tej poti z uradnim contentom. Znate pa vsako vprašanje, ki deli spremeniti v prepir. Škoda. @Gantar: Je pri tistem komentarju je tudi lahko ostalo. Sej zgolj to me je zanimalo kar je on napisal, čeprav se ne strinjam in žal mi je da ima s tistim delom telesa zdravstvene težave. F16 je tudi brutalen. Sploh po Mugellu. Hočem povedat, da ko se oddaljiš od realnosti lahko tudi 1500 konjem daš oznako nekega avta. Pa roko na srce moji komentarji glede minusov niso leteli nate. Ti jih vsaj daš realno. Nekateri pa imajo JS skripte spisane in takoj ko zaznajo moj content delijo minuse. Nisem še dal 5 minusov na sloracingu od kar sm se prjavu, ampak tvoja objava si ga je pošteno zaslužila. Da greš folk k se je potrudu kar tko dissat in zahtevat neke extra stvari in daš vprašanja k jih 6 letni otrok ne postavi, to si zame zasluži minus. Kaj je tle brutalnega ? 1341hp. A imajo 3D model avta? Ja no shit, a ga ne videš u igrci??? A imajo dokumentacijo o karakteristikah motorja in ostalih zadev kot so podvozje? Najbrž da ja... A so šli merit? A so šli vozit? So kupili avto in ga razstravili? Ja itak da so ga, so dobili šejka Al Humbarija, k jim je sprve dal par miljonov, da so se lahko šli nore znanstvenike. Je to simuliranje na pdlagi modela ali je to zgolj fantomska "replika" ? dafaq? Kdo so testerji ? So to RL vozniki ? Testerji so ljudje, k testirajo avte, nažalost ta avto nima testerjev tudi v resnici, K NOBEN NE BO VOZU TEGA AVTA!!! TA AVTO JE NALOŽBA. Kaj je tle dobrega? 1341hp. Evo zdej k maš konstruktiven odgovor na vsako vprašanje, upam da veš kaj je narobe s tvojim komentarjem. P.S. Od kje tebi to z uradnim kontentom? a si prebral na www.markoP.si ? Aja, pa k tko hvališ iRacing, kje so oni dobili dato za Ruf GT3? Uredil December 27, 2015 - sarabwt 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts