Skoči na vsebino

Slike

kimikaze

Recommended Posts

• Odgovori 179
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ale,sploh nisem skrivnosten. Te 3D templates je naredil modder in so dejanski 3D modeli Kunosovih uradnih vozil. Logično Kunos ne dovoli tega,ker se bojijo,da bi kdo spreminjal obliko avtomobilov in jih konvertal v kakšne druge igre. Saj veš,da pridobitev licenc stane veliko denarja. Seveda so temu moderju prepovedali dajati te 3D template množici in naj to zadrži za sebe in sploh jim ni jasno kako je prišel do njih. Jaz to izrecno uporabljam samo za izdelavo skinov,ker mi olajša delo,ker ne rabim non-stop shranjevati projekta in hoditi gledati preview v igri ali pa acShowroom. Da bo jasno,ne moreš direktno na ta 3D model limati reklam in ga barvati. Dejansko moraš skin ustvarjati na 2D templates,vzporedno pa imaš odprt 3D model in ti služi le kot predogled. 

Ja, mi je jasno kako to deluje...

A ti si sam naredil 3D model? Sprašujem namreč, ker sam ne znam tega naredit in bi tut meni (pa verjetno še komu drugemu) prišel prav za izdelavo skina. [ok]

Eden ga je kazal in so mu ga odrezali :D Kdor bo želel naj napiše na ZS in se bomo zmendli;)

Ampak lepo bi prosil,da se zadeva uporablja samo za delanje skinov in se naj ne razpršuje naprej po spletu brez mojega dovoljenja!! Da ne bom potem čez čas zasledil kakšnega torrenta z temi 3D templati. Ne bi bilo fer do modderja,ki je to naredil in do Kunosa.

Kaj tukaj ni jasno? Zadeva mi je bila zaupana in jaz delim dalje z željo,da je Sloracing skupnost zadovoljna in da,ta,ki mi je zadevo dal ne nasanka,ker ga ima Kunos pod drobnogledom. Če se zadeva pojavi v nepravih rokah,lahko temu modderju sledi kar velika tožba. Kot sem že dejal,licence so presneto drage in težko je priti do njih. Ta teden se recimo Kunos trudi pridobiti na svojo stran Audi-ja in mu kar dobro uspeva.

Assetto Corsa

We have had a great racing weekend at Vallelunga circuit: having our R&D Studio permanently inside a racing track we have the chance to cooperate constantly with motorsport. Last weekend we have received the newFanatec CSW V2, featuring the amazing Porsche 918 wheel rim: we have had the chance to meet the team AUDI Sport Italia, all its personnel has been very kind and cooperative, despite of the pressure and the amount of tasks to complete during the whole race weekend. Some of the Audi guys have paid a visit at our office trying the latest additions to the development build, giving us their feedback, and it has been great to know that some of them already use Assetto Corsa: thanks to their support we'll be able to reproduce the amazing AUDI R8 LMS at our best. We wish also to thank the photographer Mauro Salucci for his great support, he's a talented photographer and he catched the spirit and atmosphere of this crazy weekend, as you can see in his exclusive gallery.

10659133_965282770164708_873742873248749

Sedaj pa si zamisli,da nekdo,ko bo model izšel dobi v roke ta 3D model in ga konverta v eno drugo igro,brez dovoljenja. Fantje,mislim,da to ni mala šala. Če pa se komu zdi,da se motim in da temu ni tako pač ni vreden zaupanja.