silicijeva dolina 1 254 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Narediš jo. To je neuradno,ker tega Kunos ne dovoli Dejansko je 3D templates modela avta od Kunosa,z katerim si pomagam pri kreiranju skina,da mi ni potrebno non-stop shranjevati projekta in hoditi gledat v predogled v igri. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 14, 2014 Share Napisano September 14, 2014 Obračat pa ne moreš, a ne? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 15, 2014 Share Napisano September 15, 2014 Obračat pa ne moreš, a ne? Za kaj pa ne bi mogel obračati,saj je 3D model. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 15, 2014 Share Napisano September 15, 2014 ja kje pa dobiš ta 3d file v igri ga ne najdem ? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 15, 2014 Share Napisano September 15, 2014 Tega ne boš našel v datotekah od igre,ker so narejeni v programu za 3D modeliranje. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Kolk smo skrivnostni... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Ale,sploh nisem skrivnosten. Te 3D templates je naredil modder in so dejanski 3D modeli Kunosovih uradnih vozil. Logično Kunos ne dovoli tega,ker se bojijo,da bi kdo spreminjal obliko avtomobilov in jih konvertal v kakšne druge igre. Saj veš,da pridobitev licenc stane veliko denarja. Seveda so temu moderju prepovedali dajati te 3D template množici in naj to zadrži za sebe in sploh jim ni jasno kako je prišel do njih. Jaz to izrecno uporabljam samo za izdelavo skinov,ker mi olajša delo,ker ne rabim non-stop shranjevati projekta in hoditi gledati preview v igri ali pa acShowroom. Da bo jasno,ne moreš direktno na ta 3D model limati reklam in ga barvati. Dejansko moraš skin ustvarjati na 2D templates,vzporedno pa imaš odprt 3D model in ti služi le kot predogled. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Ja, mi je jasno kako to deluje... A ti si sam naredil 3D model? Sprašujem namreč, ker sam ne znam tega naredit in bi tut meni (pa verjetno še komu drugemu) prišel prav za izdelavo skina. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Sem že zgoraj napisal,da nisem jaz tega naredil. Zgoraj prilimana slika je samo prikaz mojega skina. Te 3D template pa je naredil en modder. Mislim,da jih je vse skupaj 38,če se ne motim,torej uradni Kunosovi avtomobili,razen MB SLS AMG. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 jaoooo kaj še zdaj ne razumeš al ga podeli z nami (3D template) al pa ga sploh ne kaži več 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Eden ga je kazal in so mu ga odrezali Kdor bo želel naj napiše na ZS in se bomo zmendli;) Ampak lepo bi prosil,da se zadeva uporablja samo za delanje skinov in se naj ne razpršuje naprej po spletu brez mojega dovoljenja!! Da ne bom potem čez čas zasledil kakšnega torrenta z temi 3D templati. Ne bi bilo fer do modderja,ki je to naredil in do Kunosa. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 brez tvojega dovoljenja Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Kaj tukaj ni jasno? Zadeva mi je bila zaupana in jaz delim dalje z željo,da je Sloracing skupnost zadovoljna in da,ta,ki mi je zadevo dal ne nasanka,ker ga ima Kunos pod drobnogledom. Če se zadeva pojavi v nepravih rokah,lahko temu modderju sledi kar velika tožba. Kot sem že dejal,licence so presneto drage in težko je priti do njih. Ta teden se recimo Kunos trudi pridobiti na svojo stran Audi-ja in mu kar dobro uspeva. Assetto Corsa We have had a great racing weekend at Vallelunga circuit: having our R&D Studio permanently inside a racing track we have the chance to cooperate constantly with motorsport. Last weekend we have received the newFanatec CSW V2, featuring the amazing Porsche 918 wheel rim: we have had the chance to meet the team AUDI Sport Italia, all its personnel has been very kind and cooperative, despite of the pressure and the amount of tasks to complete during the whole race weekend. Some of the Audi guys have paid a visit at our office trying the latest additions to the development build, giving us their feedback, and it has been great to know that some of them already use Assetto Corsa: thanks to their support we'll be able to reproduce the amazing AUDI R8 LMS at our best. We wish also to thank the photographer Mauro Salucci for his great support, he's a talented photographer and he catched the spirit and atmosphere of this crazy weekend, as you can see in his exclusive gallery. Sedaj pa si zamisli,da nekdo,ko bo model izšel dobi v roke ta 3D model in ga konverta v eno drugo igro,brez dovoljenja. Fantje,mislim,da to ni mala šala. Če pa se komu zdi,da se motim in da temu ni tako pač ni vreden zaupanja. 4 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Se strinjam @silicijeva. Mogoče se ne zdi resno, ampak je. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 16, 2014 Share Napisano September 16, 2014 Zato pa jest tega na tvojem mestu ne bi talal okol 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts