Skoči na vsebino

WTCC

play

Recommended Posts

• Odgovori 918
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Slikce drugič

Še objavi jo nekam, pa boš kakšno pismo dobil domov zaradi kraje fotografije  Si vedno zelo brihten, sam na en server ne znaš pridt v Assetto Corsa.

Majstr ni dal miru, je reku da brez "selfija" ne gre domov

Posted Images

Ja, kot si rekel, bo beda. Borba bo samo med tremi Citroeni. To je to. Še slabše kot v F1.

Sam Citroena so pa zrihrali, so se lotili na ravni F1, prav impresivno. Kva pa BMW in Seat delata sedaj v WTCC mi pa ni jasno. To so mašine stare 5 ali več let (z takim bemflnom je še Andy Priaulx zmagoval, dvomim da je letošnji kaj bolji od tistega).

Ja, vsi se pregrevajo. Citroeni majo najbrž KERS pa DRS, ko se tko z lahkoto mimo odpeljejo... Ne bo tole zanimivo letos. Še posebi zato, ker se Citroeni nč med sabo ne prehitevajo. Pa 11 dirkalnikov do konca na R2. Žalostno ...

Ja, kot si rekel, bo beda. Borba bo samo med tremi Citroeni. To je to. Še slabše kot v F1.

Sam Citroena so pa zrihrali, so se lotili na ravni F1, prav impresivno. Kva pa BMW in Seat delata sedaj v WTCC mi pa ni jasno. To so mašine stare 5 ali več let (z takim bemflnom je še Andy Priaulx zmagoval, dvomim da je letošnji kaj bolji od tistega).

Sem te imel za malo boljšega poznavalca  [Jel2]  BMW in Seat nista prisotna v WTCC, so pa prisotni avtomobili v rokah privatnikov, ki z njimi nastopajo v TC2 "ligi". Tovarnarji nastopajo v TC1 "ligi".

Je pa tako kot sem napovedoval. Citroen je avtomobil razvijal, medtem ko so ostale ekipe (Honda, RML) še nastopale v 2013 sezoni in so pač toliko naprej z razvojem. Praktično nemogoče je tole uloviti, sploh ob dejstvu da je Citroen usmeril vse moči (beri denar) v eno zvrst motošporta in to v WTCC. Naj spomnim da so se iz rallyja poslovili ob odhodu Loeba ;)

Bennanija so pa čist zjebal. Najprej je dobil drive through penalty v R2. Rešil ga je SC in mu je ratalo, da je prišel nazaj na 4. mesto, a ga je v šprintu do cilja prehitel Chilton, tako je bil na koncu 5. Po koncu tekme so komisarji ugotovili, da je bil avto prelahek, zato je bil diskvalificiran. Sedaj so mu pa nabili še +3 mesta za naslednjo dirko v Franciji. 

Kot prvo sploh ne vem, če je bil on kriv. Prej bi reku, da je Coronel malo forsiral in ga hotu zapret. Kot drugo se je pa jokal kot dež pred restartom druge dirke. Res katastrofa.