B_U_R_I 3 290 Napisano March 21, 2014 Share Napisano March 21, 2014 Sam res zgledajo tako, kokr da bi jih en tuner doma naredu Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 21, 2014 Share Napisano March 21, 2014 Citroen mi je še bolj všeč kot Honda. 1 Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 22, 2014 Share Napisano March 22, 2014 Sam res zgledajo tako, kokr da bi jih en tuner doma naredu Murn tebi pa tudi ni nč prav A BTCC so pa bolš poštimani, čist isti ku*ac Ne vem zakaj ne grejo nazaj na 1996-2000 verzije, tisto so bli avti. Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 22, 2014 Share Napisano March 22, 2014 Citroen je hiter, Honda je lepa, Cheviju bo največ, Lada je pa Lada A gremo letos gledat WTCC v Salzburg? WTCC, ETCC in Seat Leon Eurocup v enem vikendu! 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 To je lih 1 vikend pred Hungaroring DTMjem. Če moram samo enega zbrat sm še vzen za Hungaroring. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Še zadnji ... Ne vem no, še najlepš je Honda; ostalo je kot poceni garage tunning. Tudi Citroen Sam res zgledajo tako, kokr da bi jih en tuner doma naredu Murn tebi pa tudi ni nč prav A BTCC so pa bolš poštimani, čist isti ku*ac Ne vem zakaj ne grejo nazaj na 1996-2000 verzije, tisto so bli avti. Ne vem Razmišljal sem malo iz aspekta dirkanja - če bodo mel takole ven izbočena kolesa, ne bo več naslanjanja na bok, ker bo takoj komu kej odtrgalo... Al pa ne. Kaj jst vem Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Matjaž nisi razumel ... Sej BTCC so čist isto "naštimani" pa praviš da je to svetsko dirkanje Lanska Honda BTCC Imajo pa tudi v DTM en kup krilc, izbočena kolesa pa vseeno vozijo "na špegle", tko da to je bolj mentaliteta voznikov ali vozijo na nož ali ne. Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 To je lih 1 vikend pred Hungaroring DTMjem. Če moram samo enega zbrat sm še vzen za Hungaroring. Škoda, ker v WTCC, ETCC in Seatu EuroCoppa poznam kašno moštvo tudi osebno pa bi se lahko zmenil za kak ogled od blizu ... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Jure, a boš PRESS zrihtal mi? Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Tle PRESSa ne morem, edin na WSR lahko, če so še vedno isti tam kot so bili takrat ko sem delal z njimi. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 23, 2014 Share Napisano March 23, 2014 Jast bi tudi šel v Salzburg Se nas pa ja nabere vsaj za en avto... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 24, 2014 Share Napisano March 24, 2014 Matjaž nisi razumel ... Sej BTCC so čist isto "naštimani" pa praviš da je to svetsko dirkanje Imajo pa tudi v DTM en kup krilc, izbočena kolesa pa vseeno vozijo "na špegle", tko da to je bolj mentaliteta voznikov ali vozijo na nož ali ne. No ja, to imaš prav. Vseeno se mi zdi, da BTCC Honda izgleda malo bolj tovarniško narejena in nima tako grdo narejenih izbočenih blatnikov. Ne vem ali je ista širina ali ne - izgleda manj poširjena (mogoče, ker je bolj zaokroženo?). Sicer bomo ta vikend vidl prvo letošnjo BTCC dirko, naslednji vikend pa WTCC - pol se bom pa odloču, če je TC1 kej pripomogu k boljšem šovu al ne Drugače pa sem jaz tudi takoj za Salzburg - bližnjega ogleda ekipe sem se že par let nazaj let nazaj veselil, ko je potem žal odpadlo Če ne to pa potem Hungaroring WTCC. Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano March 24, 2014 Share Napisano March 24, 2014 Mah, WTCC bo brezveze vsaj na začetku. Razlike so prevelike, vsaj v startu. Citroen je imel avto sestavljen že sredi lanskega leta in ga testirajo že ogromno časa, Honda je nov avto sestavila lani konec leta in so odpeljali par testov, Chevy je bil sestavljen max mesec nazaj in je na prvem testu v Valenciji odpeljal par 100km, kar je bistveno premalo, Lada pa sploh ne vem če je kej vozila ... Torej je na dlani kdo se bo potegoval za vrh. Žal je FIA popolnoma zabluzila s tem ko je Citroenu dovolila razvijati dirkalnik še pred koncem lanske sezone, ker jim je s tem omogočila ogroomnoo prednost. Aja sej šef FIE je Francoz 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts