Skoči na vsebino

WTCC

play

Recommended Posts

• Odgovori 918
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Slikce drugič

Še objavi jo nekam, pa boš kakšno pismo dobil domov zaradi kraje fotografije  Si vedno zelo brihten, sam na en server ne znaš pridt v Assetto Corsa.

Majstr ni dal miru, je reku da brez "selfija" ne gre domov

Posted Images

Sam res zgledajo tako, kokr da bi jih en tuner doma naredu :)

Murn tebi pa tudi ni nč prav [Jel2]  A BTCC so pa bolš poštimani, čist isti ku*ac :D Ne vem zakaj ne grejo nazaj na 1996-2000 verzije, tisto so bli avti. 

Še zadnji ... Ne vem no, še najlepš je Honda; ostalo je kot poceni garage tunning. Tudi Citroen :)

Sam res zgledajo tako, kokr da bi jih en tuner doma naredu :)

Murn tebi pa tudi ni nč prav [Jel2]  A BTCC so pa bolš poštimani, čist isti ku*ac :D Ne vem zakaj ne grejo nazaj na 1996-2000 verzije, tisto so bli avti.

Ne vem :) Razmišljal sem malo iz aspekta dirkanja - če bodo mel takole ven izbočena kolesa, ne bo več naslanjanja na bok, ker bo takoj komu kej odtrgalo... Al pa ne. Kaj jst vem

Matjaž nisi razumel ... :) Sej BTCC so čist isto "naštimani" pa praviš da je to svetsko dirkanje

profile.jpgLanska Honda BTCC

honda_tarquini.jpg

Imajo pa tudi v DTM en kup krilc, izbočena kolesa pa vseeno vozijo "na špegle", tko da to je bolj mentaliteta voznikov ali vozijo na nož ali ne.

To je lih 1 vikend pred Hungaroring DTMjem. Če moram samo enega zbrat sm še vzen za Hungaroring. :P

Škoda, ker v WTCC, ETCC in Seatu EuroCoppa poznam kašno moštvo tudi osebno pa bi se lahko zmenil za kak ogled od blizu ...

Matjaž nisi razumel ... :) Sej BTCC so čist isto "naštimani" pa praviš da je to svetsko dirkanje

Imajo pa tudi v DTM en kup krilc, izbočena kolesa pa vseeno vozijo "na špegle", tko da to je bolj mentaliteta voznikov ali vozijo na nož ali ne.

No ja, to imaš prav. Vseeno se mi zdi, da BTCC Honda izgleda malo bolj tovarniško narejena in nima tako grdo narejenih izbočenih blatnikov. Ne vem ali je ista širina ali ne - izgleda manj poširjena (mogoče, ker je bolj zaokroženo?).

Sicer bomo ta vikend vidl prvo letošnjo BTCC dirko, naslednji vikend pa WTCC - pol se bom pa odloču, če je TC1 kej pripomogu k boljšem šovu al ne :)

Drugače pa sem jaz tudi takoj za Salzburg - bližnjega ogleda ekipe sem se že par let nazaj let nazaj veselil, ko je potem žal odpadlo :(

Če ne to pa potem Hungaroring WTCC. 

Mah, WTCC bo brezveze vsaj na začetku. Razlike so prevelike, vsaj v startu. Citroen je imel avto sestavljen že sredi lanskega leta in ga testirajo že ogromno časa, Honda je nov avto sestavila lani konec leta in so odpeljali par testov, Chevy je bil sestavljen max mesec nazaj in je na prvem testu v Valenciji odpeljal par 100km, kar je bistveno premalo, Lada pa sploh ne vem če je kej vozila ...

Torej je na dlani kdo se bo potegoval za vrh. Žal je FIA popolnoma zabluzila s tem ko je Citroenu dovolila razvijati dirkalnik še pred koncem lanske sezone, ker jim je s tem omogočila ogroomnoo prednost. Aja sej šef FIE je Francoz :D