sennas 1 040 Napisano April 26, 2012 Share Napisano April 26, 2012 Ne pozabt škafov za bruhat 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano April 29, 2012 Share Napisano April 29, 2012 Ne pozabt škafov za bruhat ne se bat tam nebo travarice! nic ne bomo kozlali Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 8 nas je zdaj dokoncno?... 4 na avto. Se boste mogl zlo stiskat, če se gre z mojmu, al ma kdo kej večjega pa še dizla? Kdo bo princeska ko Trošta ni? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 jah neeeeee Vodicar pelje z passatom kot drugi avto, zdaj vi tam dol se nekako zmenite da boste do 9 ure v mb-ju da tam okoli 10 ruknemo iz Maribora, princesko pa bomo na madzarskem nasli 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Če gremo okoli 10.h iz Maribora, mormo bit 5-10 min. prej tam, ne eno uro...al maš kej za nas pripravljen, da nam bo vzelo eno uro. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 travarico ne kavico v miru spijemo, nato prelozimo avtomobile in pocasi krenemo Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 v petek se magar okoli 8h dobimo nekje v ljubljani in gremo pol pri mariboru.. Ce se komu ze v lj kave lusta (men se ) bi se lahko pa ob pol 8h dobil. a gremo pol ze v petek kej na dirkalisce pogledat? Bo kdo furinte ze v sloveniji menjal? Jest bom kr tko kot lansko leto naredu, torej dvignu na bankomatu na madzarskem. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Pridem jst v LJ, ko boste rekl in preložim Vodičarju v Passata. Kavica se mi ne lušta, ker je ne pijem, za pivo bo pa mal zgodej ob pol osmih zjutrej. Ob devetih bi pa že pasal taprvi Vzamem torej šotor pa en turbo maximus pa spalko, če bo slučajno treba šotorit. Šotor je za 4 ljudi + v predprostoru bi komot spala še 2, če je nuja. Tko da, če hoče, naj kdo vzame še kak turbič al pa armafleks. Jst zase bom poskrbel. Kolk boste kej vina žejni? Če nas bo 8 - kok od vas bo pilo vino in kok kej druzga? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 povejte pol kje se dobimo Jest bom kavo, ker ce jih na dan ne spijem 5 sm tecn Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Jest pridem do vrhnike, parkiram...greva na eno kavo....potem pa pelješ naprej do LJ Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 travarico ne kavico v miru spijemo, nato prelozimo avtomobile in pocasi krenemo Sej sem jaz vedu, da nam boš kej naštimu, da bomo pol vsi Kar se pa odhoda iz Lj. tiče, pa povejte, kdaj me poberete v CD. Men je vseeno...sem na dopustu! 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 2, 2012 Share Napisano May 2, 2012 Pol iz lj pa ne po AC direktno v MB, ampak spotoma še v Kamnik hehe... Saj je samo 5-10km dlje, ker gres pol cez tuhinj in se priklucis na AC na Vranskem. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 3, 2012 Share Napisano May 3, 2012 Ce kdo misli d sm taxi, bom se dal se cene temu primerno Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 3, 2012 Share Napisano May 3, 2012 Jaz bi predlagal, da se (spet) dobimo pri meni. Je zraven AC, vsi veste kje je to, pa še Matjaž lahko avto pusti pri meni na varnem v garaži. Kolk nas pol gre iz Ljubljane (oz. Kamnika) proti Mariboru, ker jaz sem nas naštel 6. (Gregor, Primož, Matjaž, David, jaz in Janko, ki se priključi v Kamniku - al se je to on zdej zmislil?) @Gregor, ti bomo poplačal z litri kave... Citiraj Link to post
Recommended Posts