gregor vodicar 476 Napisano March 15, 2010 Share Napisano March 15, 2010 Če greste v monzo priporočam da uzamete stojišča in se postavite, v varianto ascari;), oz na naslednji ravnini pred parabolico. S temi placi sem bil jest najbl zadovoln. A kšn ogled f1 dirke bi tut organiziral? LP! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano April 1, 2010 Share Napisano April 1, 2010 Evo kako se na hitrco sestavi Cruza. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 1, 2010 Share Napisano April 1, 2010 hehe pitaj boga ce niso na speedu Drgač pa lepa avta Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano May 4, 2010 Share Napisano May 4, 2010 Nej še kdo reče da smo mi mesarji 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2010 Share Napisano May 4, 2010 Kere dve brezvezne dirke... V zadnji je bil en poln krog dirkanja ... FUJ! Če je komu do hudih borb turnih dirkalnikov, naj si raje pogleda BTCC. Miljonkrat bolj zanimivo pa še 3 dirke majo na race weekend Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Sem gledal v živo... Večino cajta je bil dolgčas, razen tistih par krogov, ko so res dirkal. Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Sploh ne vem kaj morjo met tolk teh mestnih dirk, kjer se sploh ne da prehitevat A ni point te serije izenačeni boji in prehitevanja Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 To sam potrjuje moje mišljenje da so mestne dirke enostavno za ukint. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 A, to pa ne... . Men so mestne dirke fuuuul hude. Tako v našem prvenstvu, kot v RL. Če bi bilo vse organizirano tako, kot je treba (dvigala, izkušeni funkcionarji ob progi) bi bilo v večini primerov vse pospravljeno, ko bi avti prišli naokrog in SC sploh nebi bil potreben. Kar poglejte Pau, Macau, Monaco (v F1) v RL. Sej tut tukaj pride do podobnih situacij sam v veliko manj primerih. Ko pa pride do takih stvari kot so bile v Marakesh-u je pa res ful bedno. Sej bojo tut tuki vidl, kaj jim manjka in to probal popravit. Progo so od lani že razširl... Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 In kaj je tako zanimivega v teh procesijah? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Lep primer mestnih dirk je Monaco Formula 1.... Če letos vidimo prehitevanje na stezi tam, si dam jajca kromerat. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 In kaj je tako zanimivega v teh procesijah? Kvalifikacije! Mal heca...ne vem, pač so mi všeč mestne dirke. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Ja tale Marrakech je bil cel polom. S tistimmi flatbedi so se fural cel krog preden so do avta pršli pa imeli so dva flatbeda. Itak, da je trajal 10 minut, da so pospravl. V Macau majo v vsakem ovinku dvigalo pa sam dvignejo. In je res prec pospravlen... Citiraj Link to post
Recommended Posts