McBajs 8 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 Ma ne, sej ni panike, pač namesto total 120€ sem plačal 135€. Ni panike. Imam pa še en predlog: v tem kampu: http://www.autocampobora.cz/index_en.php imajo tudi bungalove. Cena za nočitev v bungalovu/osebo: 6,84€ => 13,68€ za 2 nočitvi Cena za nočitev v šotoru/osebo ( predpostavka da je šotor za 2 osebi ): 4,56€ => 9,12€ za 2 nočitvi ( v primerjavi z bungalovom privarčuješ 5€ ) Prednosti bungalova: ni treba postavljati/podirati šotora ( po možnosti sredi noči ), udobno spanje, veliko prostora, verjetno so not pa tud že stolčki pa kakšna miza za naš barbecue Jest bi najraj rezerviral kar še bungalov oz. 2 za vse nas in bi bilo rešeno. Avto ( kombi ) imamo itak samo enega in pride dober 1€/osebo za 2 dneva. Komentarji? P.S.: kombi bo VW caravelle 1,9TDI 4motion 130KM, skratka raketa Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 Bungalovi definitivno.....jst nočem v spanju pajke žret!!! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 jaz sem tudi za bungalove Koliko ljudi pa je v bungalovu? Kok so pa potem zdej vseskup stroški vključno s "provizijo" in bungalovom? So še kaki drugi dodatni stroški nastopili? Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 Kar se provizije tiče je zaenkrat še vse v okviru ( mislim da lahko v ta okvir zajamemo tudi še češko vinjeto, medtem ko avstrijska je že na kombiju ). Za bungalove pa se plačuje posebej, vendar zaenkrat še pojma nimam kako bo s tem. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 A to greste v Brno na wtcc? Lepo. lepo. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano May 22, 2009 Share Napisano May 22, 2009 Odgovor, ki sem ga dobil iz kampa: Hello, you like come to your camp in term 20-21.6.2009, yes? You can make reservation over web side. If you are 8 person, we can offer you 2 rooms in 1 bungalow - 1 room with 5 beds and 1 room with 3beds. Reception is open during June from 8 a.m. to 9 p.m. /8-20/, this time we accomodate you. It is possible, that if you know really, that you come late, that receptionist wait for you. But not long time. You can pay in EURO in our camp, 1€ = 24CZ in our camp. If you have some question, please, send mail. If you want accomodation in our camp, please, send confirmative mail. Thank you. ATC Obora Zdej jest bi kar rezerviral, kar pomeni da bo treba določit čas odhoda počasi. A se komu sanja kolk cajta se človek vozi tja gor? Pomojm kakih 6ur nam zihr ne uide? Edit: Travel time: Idrija - Brno = 6h 14min ( vir: Via Michelin ). Se pravi kakih 7h 100% Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano May 23, 2009 Share Napisano May 23, 2009 Hm, ker še nisem bil v Bratislavi me je prijelo da bi se na poti do Brna peljali skozi to mesto Čas potovanja je približno enak :wink: Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano May 23, 2009 Share Napisano May 23, 2009 se rad čez peljal? kaj maš pol od mesta? raje se naredi izlet tja in si mesto ogleda kot se spodobi (lonly planet varjanta pa to...) kako isto? mb - dunaj je ena sam avtocesta, pol pa malo poštrikaš po obvoznici na dunaju, in je še 1 urca do meje, pa še ene pol urce do brna, in table za progo, ni za sfalit... Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 se rad čez peljal? kaj maš pol od mesta? raje se naredi izlet tja in si mesto ogleda kot se spodobi (lonly planet varjanta pa to...) Imaš prav, ampak sem mal tuhtal in pomojm s to lonely planet varianto bomo imeli polno dela že samo z Brnom Lahko bi pa šli v Bratislavo na izlet raje kot Brno raziskovat, je bolj "svetovljansko" mesto Bomo se gor odločil, itak ni treba da vsi gremo :wink: kako isto? mb - dunaj je ena sam avtocesta, pol pa malo poštrikaš po obvoznici na dunaju, in je še 1 urca do meje, pa še ene pol urce do brna, in table za progo, ni za sfalit... Prej kakšno urco, če Via Michelin pravi 50 min, pol je skor zihr 1 ura P.S.: Mark, da ne boš pozabil na dinarčke :mrgreen: Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 Končno prišel iz Sevnice. Smo mel dirko. Sam k sem pa tale odgovor iz Češke bral, sem že mislu, da so ti odpisal indijanci. :mrgreen: Drugač fa fajn zgledajo teli bungalovi. Velik boljš kot šotori.(upam) Pa Bratislava se tut dobr sliš. Komi čakam Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Počasi bo treba že mal predvidevat kaj in kdaj. Predlagam odhod iz Idrije v petek 19.06.2009 ob cca. 13h, iz Ljubljane torej ob cca 14h ?? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Uff...pol bom mogu že v petek dopust vzet. Upam, da ga bom dobil. Delam namreč do 15h. Če ne, bomo šli pa z 2 urno zamudo. :mrgreen: Citiraj Link to post
Recommended Posts