Skoči na vsebino

WTCC

play

Recommended Posts

• Odgovori 918
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Slikce drugič

Še objavi jo nekam, pa boš kakšno pismo dobil domov zaradi kraje fotografije  Si vedno zelo brihten, sam na en server ne znaš pridt v Assetto Corsa.

Majstr ni dal miru, je reku da brez "selfija" ne gre domov

Posted Images

Ma ne, sej ni panike, pač namesto total 120€ sem plačal 135€. Ni panike.

Imam pa še en predlog:

v tem kampu: http://www.autocampobora.cz/index_en.php imajo tudi bungalove.

Cena za nočitev v bungalovu/osebo: 6,84€ => 13,68€ za 2 nočitvi

Cena za nočitev v šotoru/osebo ( predpostavka da je šotor za 2 osebi ): 4,56€ => 9,12€ za 2 nočitvi ( v primerjavi z bungalovom privarčuješ 5€ )

Prednosti bungalova: ni treba postavljati/podirati šotora ( po možnosti sredi noči ), udobno spanje, veliko prostora, verjetno so not pa tud že stolčki pa kakšna miza za naš barbecue [it]

Jest bi najraj rezerviral kar še bungalov oz. 2 za vse nas in bi bilo rešeno. Avto ( kombi ) imamo itak samo enega in pride dober 1€/osebo za 2 dneva.

Komentarji?

P.S.: kombi bo VW caravelle 1,9TDI 4motion 130KM, skratka raketa 8)

jaz sem tudi za bungalove :)

Koliko ljudi pa je v bungalovu?

Kok so pa potem zdej vseskup stroški vključno s "provizijo" in bungalovom? So še kaki drugi dodatni stroški nastopili?

Kar se provizije tiče je zaenkrat še vse v okviru ( mislim da lahko v ta okvir zajamemo tudi še češko vinjeto, medtem ko avstrijska je že na kombiju ). Za bungalove pa se plačuje posebej, vendar zaenkrat še pojma nimam kako bo s tem.

Odgovor, ki sem ga dobil iz kampa:

Hello,

you like come to your camp in term 20-21.6.2009, yes?

You can make reservation over web side.

If you are 8 person, we can offer you 2 rooms in 1 bungalow - 1 room with 5 beds and 1 room with 3beds.

Reception is open during June from 8 a.m. to 9 p.m. /8-20/, this time we accomodate you.

It is possible, that if you know really, that you come late, that receptionist wait for you. But not long time.

You can pay in EURO in our camp, 1€ = 24CZ in our camp.

If you have some question, please, send mail.

If you want accomodation in our camp, please, send confirmative mail.

Thank you.

ATC Obora

Zdej jest bi kar rezerviral, kar pomeni da bo treba določit čas odhoda počasi. A se komu sanja kolk cajta se človek vozi tja gor? Pomojm kakih 6ur nam zihr ne uide?

Edit: Travel time: Idrija - Brno = 6h 14min ( vir: Via Michelin ). Se pravi kakih 7h 100%

se rad čez peljal? kaj maš pol od mesta?

raje se naredi izlet tja in si mesto ogleda kot se spodobi (lonly planet varjanta pa to...)

kako isto?

mb - dunaj je ena sam avtocesta, pol pa malo poštrikaš po obvoznici na dunaju, in je še 1 urca do meje, pa še ene pol urce do brna, in table za progo, ni za sfalit...

se rad čez peljal? kaj maš pol od mesta?

raje se naredi izlet tja in si mesto ogleda kot se spodobi (lonly planet varjanta pa to...)

Imaš prav, ampak sem mal tuhtal in pomojm s to lonely planet varianto bomo imeli polno dela že samo z Brnom :) Lahko bi pa šli v Bratislavo na izlet raje kot Brno raziskovat, je bolj "svetovljansko" mesto [owje] Bomo se gor odločil, itak ni treba da vsi gremo :wink:

kako isto?

mb - dunaj je ena sam avtocesta, pol pa malo poštrikaš po obvoznici na dunaju, in je še 1 urca do meje, pa še ene pol urce do brna, in table za progo, ni za sfalit...

Prej kakšno urco, če Via Michelin pravi 50 min, pol je skor zihr 1 ura :|

P.S.: Mark, da ne boš pozabil na dinarčke [opa] :mrgreen:

Končno prišel iz Sevnice. Smo mel dirko.

Sam k sem pa tale odgovor iz Češke bral, sem že mislu, da so ti odpisal indijanci. :mrgreen:

Drugač fa fajn zgledajo teli bungalovi. Velik boljš kot šotori.(upam)

Pa Bratislava se tut dobr slišicon_thumbsup.gif.

Komi čakam [owje]icon_owje.gif[owje]